Аптечка на начинаещия шаранджия?
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Аптечка на начинаещия шаранджия?
Хари , братле !
Аз се постарах лекинко да ги допълня нещата ,та да не се откаже колегата на старта ...а пък ти.....ама и ти доста неща си пропуснал де :217b315cad77fe
Аз се постарах лекинко да ги допълня нещата ,та да не се откаже колегата на старта ...а пък ти.....ама и ти доста неща си пропуснал де :217b315cad77fe

KREPEJA- ...........................
Брой мнения : 195 Рожд.дaта : 04.07.1968
Години : 49
Той па един шаранджия :4506ea66aafe7f Най-важните неща забравил - барбекю, рикии, винцок и прЪжолиПЛУВЧО написа: :217b315cad77fe
След поста на Хари се отказвам да ставам шаранджия![]()
![]()

Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12877 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 46
Ма много сте готини бреееее, мерси на всички,
никво отказване, ако и да фалирам :21fe7b94c4e424 , ше се доонагиздя :dancingHappy_i , мамка му дебеланко , мерак ми е да го хвана, а кефа и мерака цена нямат. :95a6347ec54c90 . ВСЯКО НАЧАЛО Е ТРУДНО, НО УПОРИТИЯ ТРУД РАНО ИЛИ КЪСНО СЕ ВЪЗНАГРАЖДАВА. Сега си разпечатвам на колегата списъка, почвам да ограждам с зелено туй дет вече го има и смело продължавам с харченето на пари. Че съм чувал, дебелаците сега почват да се размърдват? Ако някой е решил да ходи нейде за дебеланковци да свирка.... :1db1cce6422ce9

HARRY77 написа:Виж какво нямаш от това, и допълвай, така няма да пропуснем нищо![]()
![]()
Българското знаме, пръчки, спод, пръчка за маркер, маркер, макари, стойка, сигнализатори, обтегачи, кобра, прашка, лопатка, ел.лодка за захранване, надуваема лодка, сонар, ел.мотор за лодката,гащеризон, ботуши, сак за аксесоари, сак за дрехи, чанта за дипове, чанта за стръв, кутия за монтажи, челник, лампа за палатка, олова поне 100 гр., брайт ножичка, игли, куки, стопери, поводи за монтажи, лийдкор, шок лидери, вирбели, вирбели бърза връзка, силиконови конуси, ПВА конец, ПВА пяна, ПВА тиксо, комплект ПВА, Кrusha, термо шлаух 2 дебелини, халки за монтажи, карп дюшек, теглилка, кантар, палатка, газов котлон, газово барбекю, маси 2-3 бр. стол, легло, хладилна чанта с прибори за хранене, чантичка за тоалетни принадлежности и лекарства, фотоапарат, антибиотик, спален чувал, лятно одеало, зимно одеало, и много свободно време![]()
п.п. Сигурно съм пропуснал неща, но като се сетя ще ги допълня, ако ти се види малко, купувай по две да видиш какво ми е![]()
Всичко маркирано в зелено е налице :dancingHappy_i
Един апартамент у Варна - по-еФтино щи излезе ве. :5ff67901e688fa

КИРО- ...........................
Брой мнения : 20804 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 60
КИРО написа:Един апартамент у Варна - по-еФтино щи излезе ве. :5ff67901e688fa![]()
Кире, кеф и мерак, цена нямат .Харчи си Пачо ,сега е инвестицията ,после ще береш плодовете

chapara- ...........................
Брой мнения : 14048 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 58
Всички пиянки "провали" стават шаранджии

carpsliven2- ...........................
Брой мнения : 2111 Рожд.дaта : 09.08.1972
Години : 45
те това не го схванахcarpsliven2 написа:Всички пиянки "провали" стават шаранджии![]()

pacho69 написа:те това не го схванахcarpsliven2 написа:Всички пиянки "провали" стават шаранджии![]()
, дай жокер колега...
Ша разбереш ,дай си време,аз не съм шаранджия :9bbce68c65a7e8

chapara- ...........................
Брой мнения : 14048 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 58
Тв тоя , дет ми е от лявата страна, той е виновен. Стефанеееее....де те срещнах бе...
[You must be registered and logged in to see this image.]

Последната промяна е направена от pacho69 на Пет Сеп 09, 2011 11:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pacho69 написа:.................кефа и мерака цена нямат. :95a6347ec54c90 . ВСЯКО НАЧАЛО Е ТРУДНО, НО УПОРИТИЯ ТРУД РАНО ИЛИ КЪСНО СЕ ВЪЗНАГРАЖДАВА.

Абе то тая болест е неизлечима.Аптечка няма да е май към склад отиват багажите на един шаранджия.
Мда, ше трябва и миниван да си купа
, че комай комбито омалява със всяка следваща покупка....

[You must be registered and logged in to see this image.]pacho69 написа:Мда, ше трябва и миниван да си купа, че комай комбито омалява със всяка следваща покупка....
![]()
Това добиче ползвам ама тука вече е разтоварен основния цирк!
KREPEJA написа:....
Ееее земляк (Горски извор ми е едното село) и тва ще стане, лека полека. Инак се сещам за още един ивентар, брадвичка (купих я вече) или мачете

pacho69 написа:KREPEJA написа:....
Ееее земляк (Горски извор ми е едното село) и тва ще стане, лека полека. Инак се сещам за още един ивентар, брадвичка (купих я вече) или мачете![]()
Харно де обади се кат си идваш на Куру чешмя :609c1f728720fb
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2