САФРИД ПО ИТАЛИАНСКИ

Go down

САФРИД ПО ИТАЛИАНСКИ

Писане  Sea Creature on Пет 28 Окт 2011 - 7:24

:609c1f728720fb

Продукти:
- около 600 г сафрид
- 4 счукани скилидки чесън
- 1 чаша нарязани на кубчета домати
- 1/2 чаша сухо бяло вино
- 1/2 чаша зехтин
- сол и черен пипер на вкус

Зехтинът се загрява в тиган и чесънът се запържва, докато започне да покафявява. Изважда се и се добавят доматите; когато започнат да къкрят се добавя рибата и се оставя да къкри 2 мин. Добавя се виното, сол и черен пипер и ври до готовност на умерено силен огън около 15 мин., като рибата се обръща веднъж внимателно.
Сервира се с ароматно бяло вино.

Добър апетит!
avatar
Sea Creature
...........................
  ...........................

Регистриран на : 11.09.2011
Брой мнения : 158 Рожд.дaта : 11.11.1953
Години : 64

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите