РИБЕНО ФИЛЕ ПО ШВЕДСКИ

Go down

РИБЕНО ФИЛЕ ПО ШВЕДСКИ

Писане  Sea Creature on Чет 24 Ное 2011 - 6:59

:dancingHappy_i

Продукти:
- около 600 г филе
- 1 средно голяма глава целина
- 1 лъжица масло
- 1 средно голяма глава кромид лук
- лимон
- 200 г заквасена сметана

Нарязваме филето на продълговати парчета, целината на кубчета, а лукът на кръгчета. Изпържваме целината в маслото, след малко прибавяме лука, изпържваме леко и наливаме малко вода. Задушаваме, докато целината полуомекне. Прибавяме филето, посоляваме и задушаваме около 10 минути. Прибавяме парче лимонова кора, която отстраняваме след приготвяне на ястието. Наливаме сметаната и възваряваме.

Гарнитура - варени картофи, поръсени с магданоз, и салати.

Добър апетит!
avatar
Sea Creature
...........................
  ...........................

Регистриран на : 11.09.2011
Брой мнения : 158 Рожд.дaта : 11.11.1953
Години : 64

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите