Шаран с кисело мляко и чесън

Предишната тема Следващата тема Go down

Шаран с кисело мляко и чесън

Писане  Петър Василев on Вто 6 Май 2014 - 12:35


за 2 порции

Продукти:
1  шаран
1 чаена чаша кисело мляко
З с.л. олио
2 яйца    
1 с. л. брашно  
2 глави чесън
сушени девесил и копър
1/2 връзка магданоз
сол
1 ч.л. черен пипер
1 с. л. оцет
Начин на приготвяне:
Измитият шаран се разрязва на две, разтваря се и се слага в намазана с олио тава с гърба надолу.
Яйцата се разбиват с киселото мляко, след което се прибавят брашното, олиото и подправките.
Рибата се залива с тази смес и се запича в умерена фурна до светлокафяво.
След като се извади от фурната, се залива със смес от счукания чесън и оцета. Поръсва се със ситно нарязан магданоз.


avatar
Петър Василев
...........................
  ...........................

Регистриран на : 15.05.2009
Брой мнения : 6622 Рожд.дaта : 28.03.1968
Години : 49

http://www.gofishingbg.com

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите