Маринован сафрид/барбуна

Go down

Маринован сафрид/барбуна

Писане  КИРО on Сря 16 Дек 2015 - 8:29

Почва днес голямата мама,има доста събран материал.

После ще довърша темата. spying
avatar
КИРО
...........................
  ...........................

Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 20915 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 60

Върнете се в началото Go down

Re: Маринован сафрид/барбуна

Писане  костреж on Сря 16 Дек 2015 - 21:24



Към мариноването на сафрида една малка добавка,
от стар мой приятел рибар от Балчик лека му пръст.
Та той ми каза така : махай два санта от опашките
и то премахва нагарчаштия фкус!
Ррав излезе. sunglasses2" alt="sunglasses2" title="sunglasses2">
avatar
костреж
...........................
  ...........................

Регистриран на : 27.06.2011
Брой мнения : 246 Рожд.дaта : 09.07.1965
Години : 53

Върнете се в началото Go down

Re: Маринован сафрид/барбуна

Писане  icokanev on Нед 20 Дек 2015 - 15:48

Абе, Капитане, абе Кире, това в легена колко време ще се размразява, бе? Или ...
Питам, щот' ще чакам такава пратка и да не стане гаф по ЕКОНТ-а!
avatar
icokanev
...........................
  ...........................

Регистриран на : 12.09.2010
Брой мнения : 3621 Рожд.дaта : 02.02.1963
Години : 55

Върнете се в началото Go down

Re: Маринован сафрид/барбуна

Писане  КИРО on Нед 20 Дек 2015 - 16:51

Ице,риба по Еконта се праща в хладилна чанта,

нямаш никакви грижи ве,или:

като пращах тази година,в кашонче,но отвътре го "облякох"

със стиропор,и с рибата сложих и 4 половинки със замразена вода.

На другия ден в Кърджали,водата при получаването е била лед още.

Продължението на темата,

айде утре,че сега ме мързи със снимките да се занимавам.

avatar
КИРО
...........................
  ...........................

Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 20915 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 60

Върнете се в началото Go down

Re: Маринован сафрид/барбуна

Писане  КИРО on Вто 5 Яну 2016 - 13:51

Голяма шматка съм,тук забравих да довърша,не че нещо ново ще има,
ама ми беше интересна как ще се получи барбуната.
Пробвах я след първата сол - абе хареса ми като за начало.


Още малко в саламура,и понеже беше много дребна рибата (абе 1/3 отиде на котки и кокошки ),
12 часа в оцета,пак толкова изцеждане от оцета,и айде на "дансинга".
Фоторепортер е внучката.






Мисля че барбуната се получи по-добре от грацата.
Ама после младите ще кажат,не ги отделяхме,че бяхме бъктисали с тези ембриони,
аз затова такива не ги прибирам,после има голяма мама.
avatar
КИРО
...........................
  ...........................

Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 20915 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 60

Върнете се в началото Go down

Re: Маринован сафрид/барбуна

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите