В момента е: Чет 19 Май 2022 - 2:45

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия

Одобрението на нови потребители не е автоматично.

След проверка от администратора за попълване на задължителните полета, той решава дали да Ви допусне до сайта,или не!

При допускане до сайта,имате на разположение 5 дена да се запознаете с темите във форума.

При одобрение от администратор за допускането Ви в сайта, получавате автоматично имейл на адреса,който сте вписали при регистрацията.

Ако Ви хареса сайта и имате желание да сте част от нашия приятелски форум, сте длъжни да се представите в тази тема.

https://www.gofishingbg.com/t471-topic#18549

Ако не се спази това условие,регистрацията Ви се изтрива, като отново получавате имейл.

Все пак приятелите трябва да се познават помежду си.

Влизането като "скрит" потребител е забранено!

Второто условие е активност.

Браво,емотикони и ръкопляскания не се приемат като активност.

Броя на мненията също не означават активност.

Като риболовен форум,желателно е всеки да споделя излетите си.

Неуспешният излет е някаква достоверна информация за част от нас.

Целта ни е наистина да бъдем един приятелски риболовен сайт, да си споделяме опита и излетите по водоемите.

Администраторите следят за активността на потребителите, и по тяхно решение имат правото да изключват неактивни потребители, както и такива които повече от година не са влизали в сайта. За което получавате имейл.

Надяваме се на коректност от желаещите да присъстват между нас.

Моралните правила няма да ги изписваме, големите хора знаят как да се държат помежду си.

При изключване от сайта,имате право на повторна регистрация. След това пристъпваме към блокиране на достъпа Ви!

..................................................................................................................................................