КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Страница 6 от 40
Страница 6 от 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
На Болата днес много слабо...........което нищо не значи за утре,инфо от няколко човека
????- Гост
Здравейте,преди малко ми звъннаха от агалина и района на Германката пълна скръб,дребна граца в ограничени количества,обаче временцето и морето приказка.Поздрави от Бургас :609c1f728720fb
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4384 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 45
Вчера следобед на Вълнолома отвънка риба имаше / граца/ но и много лоша вълна, заливаше спокойно първото стъпало а понякога и второто. Някои се пробваха от второто стъпало с дългите сопи и си вземаха, но всичко това за един час. След това отсече и спря. Мен ме достраша и си влязох на Морска гара / на по-тихото/. Да ама вътре трагедия, от 18ч до 19:30ч само 5 граци.
Носех си цървей за яланкат и от 20ч. до 21ч. - три граци. Подарих си цървейте на едни приятели и си отидох. Не ми беше ден , ама нищо гъз път видял.

Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11742 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 67
В Поморие много вятър и без кълване
, колегите които бяха накацали по тетраподите и на края на кея се ''похвалиха'' с неколко граци и една изядена кука.
Пробвах за ''бабакит''
демек чернокоп, но уви само котката на кея намаза от нарязаната граца :525707397c05bb

Пробвах за ''бабакит''

strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 48
Вчера на Бяла е избил добър сафрид.Според препредадена информация са взели по 7-8 кг.на калпак до обяд,ама са бегали,че вълната и вятъра са се поувеличили.Докторе...мълчиш 

ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7384 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 50
Ами какво да говоря бе Плувчо, не ме ли виждаш в друга тема на снимките на Тошето, като чух за "готината" вълна и рекох да се възползвам та отидох малко да се понамокря :dancingHappy_i
. А колкото до информацията за Бяла, дано е вярна, че нещо в последно време взеха да пускат доста партенки за там. А щом там е избил добър сафрид, ще избие и на други места, остава да се молим за това :d5b65c17bec10f . Ама добре ще е да избият вече и другите риби- чернокоп, паламуд
:1db1cce6422ce9
Темата почистена Моряка

Темата почистена Моряка
Ето къде ще ходим за сафрид зимъска(отговора на 7мин и 35 сек.от клипа).

ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7384 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 50
Вярвате или не вчера си пробвах бубулечките и от 16.30 до към 18.30 направих 3кг. граца и около 10-на хамсии
рибките си бяха доста на вътре и искаха малки куки имаше колеги с по 15-20 граци за това време
рибките си бяха доста на вътре и искаха малки куки имаше колеги с по 15-20 граци за това време
Айде и тук - Киро ф момента скъсва грацата на Галата

Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 49
Вчера, след като получих тиквените чепарета на dobria1, реших да ги пробвам на Тюленово-"Св.Мартина". От 17.30 до 19.00 имах около 2 кг.граца и кандидат сафриди. Останах до 20.30, но след стъмняване, въпреки, че имах и осветление, не се обади нищо, ама абсолютно нищо. :5f3aea9b1ac151 Бих си камшика. Може по=късно да се е обадило нещо, ама реших да не изнасилвам нещата. Имаше още само две светлинки долу на плочата. Нямаше го традиционното "село".
Между другото, колегата, с когото бях, започна с чепаре от перушина. След 15-20 мин., през които аз вадех граца, а той само плакнеше чепарето, сложи едно от чепаретата на dobria1, и съответно резултатите му се изравниха с моите. Чепаретата работиха страхотно. Благодаря Митак
Между другото, колегата, с когото бях, започна с чепаре от перушина. След 15-20 мин., през които аз вадех граца, а той само плакнеше чепарето, сложи едно от чепаретата на dobria1, и съответно резултатите му се изравниха с моите. Чепаретата работиха страхотно. Благодаря Митак

Бреееееей,че то тука голям бизнес става май.
Напълнихте му гушата на Добрия.
Уж без да иска,уж тайна..... :609c1f728720fb
milen kordov- ...........................
Брой мнения : 1166 Рожд.дaта : 16.08.1972
Милене - бива ги де.
За теб е запазил спец марки,доколкото разбрах.
Даже и през Януари ще вадиш чернокопа - само по-бързо се прибирай.

За теб е запазил спец марки,доколкото разбрах.
Даже и през Януари ще вадиш чернокопа - само по-бързо се прибирай.
КИРО- администратор
Брой мнения : 21217 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 63
На Маслен нос предоволно среден сафрид - 4-ма една каса

strijok- глоб.модератор
milen kordov написа:Бреееееей,че то тука голям бизнес става май.
Eeeeeee, сега па ми завидяхте, че имам от неговите чепарета .

strijok написа:На Маслен нос предоволно среден сафрид - 4-ма една каса![]()

Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 49
nikgeo написа:Останах до 20.30, но след стъмняване, въпреки, че имах и осветление, не се обади нищо, ама абсолютно нищо.
колега тези чепарета които хващат през деня, през ноща не искат да хвашат със същата слука. Разликата между двете е прилична.
Говоря за сафрида, а не за чернокопските, но и там има разлика.
pako- ...........................
Брой мнения : 286 Рожд.дaта : 05.10.1974
Години : 46
В грешка съм - трима са билиstrijok написа:На Маслен нос предоволно среден сафрид - 4-ма една каса![]()

Днеска пак са там, ма в тва време

strijok- глоб.модератор
pako написа:nikgeo написа:Останах до 20.30, но след стъмняване, въпреки, че имах и осветление, не се обади нищо, ама абсолютно нищо.
колега тези чепарета които хващат през деня, през ноща не искат да хвашат със същата слука. Разликата между двете е прилична.
Говоря за сафрида, а не за чернокопските, но и там има разлика.
Колега, не за първи път съм за сафрид нощо време, така, че знам с какви чепарета да търся сафрида, а и никъде не съм писал, че работих само с тях. Просто, нямаше смисъл да бъда по-подробен, при положение, че рибата бе малко, а след смрачаване, липсваше напълно.
Между другото, дано се засечем някъде, за да се запознаем, защото няма много активни съфорумци от Добрич :609c1f728720fb
nikgeo що не пробва за чернокоп на плувка?? Щом привечер е имало сафрид а след смрачаване е липсвал

dobria1 написа:nikgeo що не пробва за чернокоп на плувка?? Щом привечер е имало сафрид а след смрачаване е липсвал![]()
![]()
![]()
Ами защото бях грабнал нещата от гаража и когато отидох на място, установих, че бая работи съм забравил. :217b315cad77fe

nikgeo написа:
Колега, не за първи път съм за сафрид нощо време, така, че знам с какви чепарета да търся сафрида, а и никъде не съм писал, че работих само с тях. Просто, нямаше смисъл да бъда по-подробен, при положение, че рибата бе малко, а след смрачаване, липсваше напълно.
Между другото, дано се засечем някъде, за да се запознаем, защото няма много активни съфорумци от Добрич :609c1f728720fb
Извинявай аз мислих че със същите такъми си я мъчил. И аз съм имал такива случаи да липсва тотално през ноща а през деня да папа.
Може да се засечем... аз от брега ловя само на Камен Бряг и Тюленово или на варела понякога, но там взе да става голяма тарапана.
pako- ...........................
Брой мнения : 286 Рожд.дaта : 05.10.1974
Години : 46
Алоооуу, варналии
. Абе никой ли не е ходил на Морска гара -Варна за сафрид на яланкат / плувка/ вечер, с червей или скарида ?
Чак в понеделник - вторник може да отида да пробвам, дайте съвет ? :b23b8673c6466f

Чак в понеделник - вторник може да отида да пробвам, дайте съвет ? :b23b8673c6466f

Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11742 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 67
Любак от вън вълнолома морето е болно
може би утре ша са опрай , ако не аз

savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 59
Любак написа:Алоооуу, варналии. Абе никой ли не е ходил на Морска гара -Варна за сафрид на яланкат / плувка/ вечер, с червей или скарида ?
Чак в понеделник - вторник може да отида да пробвам, дайте съвет ? :b23b8673c6466f![]()
снощи беше ужас с тоз мъртвак,днес най-вероятно ще падне ама кога ще се избистри,има такава осезаема ивица от 200-400метра от брега морето е с цвят на БОЗА

С цвят на нескафе 3в1 :)
Mi7chell- ...........................
Брой мнения : 258 Рожд.дaта : 04.07.1985
Години : 35
Страница 6 от 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Страница 6 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
» MotorGuide - стойка за РИБ лодки
» Продавам газова печка за отопление
» Риболов на река Факийска-Бургаско
» Продавам газова печка за отопление
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» Риби на борсата
» С лодка в морето - 2020
» Къде кълве барбун в момента
» Риболов с Директен телескоп и Спиди!!!
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЛЕФЕР (Чернокоп) В МОМЕНТА?
» ВРЕМЕТО В МОМЕНТА И ПРОГНОЗА - 2016 -2020г
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
» ТЕХНИКИ И ТАКТИКИ ЗА УЛОВ НА ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ