Канарски острови
Канарски острови
Не се шегувам . Мой приятел е бачкал там 8 месеца на влекач и смята пак да ходи . Ако проявя малко повече решителност може и аз да тръгна с него . Ма първо ши си искарам лятото на Мириус . Моят авер е механик и е обиколил целият свят . Според него , тва е мястото с най-хубав климат на земята . Имало огромна лагуна с кристални и тихи води , с дълбочина 6, 7 метра , риба бол . Ако някой е ходил или има инфо за там , моля да коментира . Информация от всякакъв род ще ми е полезна , щото може и да не се върна
П.С. Канарите са Испанска територия и предлолагам личната ми карта ще е достатъчна
П.С. Канарите са Испанска територия и предлолагам личната ми карта ще е достатъчна
????- Гост
Re: Канарски острови
Изкарай си лятото,и газ за Канарите. След сезона цената на билетите за самолета,пада драстично.Не забравяй ,че и там е криза,и работа малко трудно се намира.
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
lovo-бай СТОЯН- ...........................
Брой мнения : 181 Рожд.дaта : 11.02.1969
Години : 52
Благодаря колега ! За работата ясно , но ако отида със собствена яхта , би трябвало там целогодишно да си намирам клиенти за разходка и риболов
...само не ми казвай , че съм луд :6e6ebecd09233a

????- Гост
...интересувам се също и от цени на имоти , предполагам , че по-нависоко ще е по евтино и на различните острови цените ще са различни , също така колко струва ферибота от Испания до там ако си с малка кола , от България до брега на Испания приблизително колко километра е
питам защото обмислям варианти разни 

????- Гост
Булти написа:, но ако отида със собствена яхта , би трябвало там целогодишно да си намирам клиенти за разходка и риболов...само не ми казвай , че съм луд :6e6ebecd09233a

Nedeltcho Delev- ...........................
Брой мнения : 2769 Рожд.дaта : 24.03.1964
Години : 57
аве нямам яхта още ве :6e6ebecd09233a ...тука в Бг , ако имаш яхта , за бизнес може да я ползваш няколко месеца а там целогодишно
....а дали оттам не е по-добре да се купи яхта , също си е въпрос 

????- Гост
http://www.trasmediterranea.es/trasmeweb/inicio.do ...тъй , ферибота : CADIZ(западния бряг на Испания) -ARRECIFE(Канарите ) , през септември със кемфер струва грубо 1500 евро ....начи отивам до Испания с автобус , купувам си оттам един кемпфер , оттам на ферито ...и повече не мъ чакайте :609c1f728720fb ...ае там за палатка дали става ве ...
:6e6ebecd09233a
:6e6ebecd09233a
????- Гост
Булти, ако искаш свържи се с Павел Иванов (не го знам в тоз форум има ли регистрация, но в другите 2 има) неговата сестра живее и работи на Канарите от много време (години) и той честичко ходи там на гости. Може да ти даде много полезно инфо.Булти написа: Ако някой е ходил или има инфо за там , моля да коментира . Информация от всякакъв род ще ми е полезна , щото може и да не се върна
Поздрави! :609c1f728720fb
п.п. Ако питаш мен и имаш възможност не се колебаи и иди там:dancingHappy_i
esox hunter- ...........................
Брой мнения : 904 Рожд.дaта : 11.01.1970
Години : 51
Благодаря ти , но в На рибата веднъж го бях набрал много льошо
по повод идеята му , на морските да се издават билети за риболов
...и ся мий малко тъпо да го моля квото и да било :6e6ebecd09233a

????- Гост
Мите отивай,брат.Няма да ти се връща.
А за яхта за разходка-нямаш грижи.Тоя бизнес там цъфти,пасажери бол.
А за яхта за разходка-нямаш грижи.Тоя бизнес там цъфти,пасажери бол.
milen kordov- ...........................
Брой мнения : 1166 Рожд.дaта : 16.08.1972
Години : 48
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
» NIKGEO - ГАЛИН
» Риболов на река Факийска-Бургаско
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
» С лодка в морето - 2021
» Под-Тема : Сладководни риби в България - коментари, допълнения и въпроси.
» ИАРА - ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ
» Light Rock Fishing
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» Помощ при избор на сонар
» ЗАБРАНЕНО, ЗАБРАНИ за Гърция.
» MotorGuide - стойка за РИБ лодки
» Продавам газова печка за отопление
» Продавам газова печка за отопление