Предотвратяване на морска болест
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Предотвратяване на морска болест
Стига беgermanov.1974 написа:-Да кажа нещо и от мен... Задавали ли сте си въпроса, защо пиратите носят превръзка на лявото око?![]()
Някой от вас може да ме помислят за кукумяу, но не е така. По този начин преодоляват проблема с вестибуларния апарат, получава се нещо като евтино газово сложено на инджексион, но се получава. Не, че нямат око, дори и да няма мястото си заздравява и проблем 0. Стягаш се гледаш хоризонта и ставаш морския ''Хълк''.
Поздрави!

gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Години : 49
Някой няма ли излишен блистер....да го заприходя.Последните три влизания в морето приключват бързо и неприятно.Днес сутринта отидох до Поморие и след час и половина на вода.....натоварих лодката и се върнах в Сливен замаян и отчаян...dobria1 написа:fishmaster написа:Аз имах тоя проблем 30 години ,но от 2 години забравих за "морския дявол"доста съм обикалял по моретата по света,но мъките ми бяха безкрайни,ако искате да се спасите изхода е един.....biodremania-coffeina продава се в Испания 12 хапчета 5 евро.най доброто е ,че след няколко години ползване просто привикваш и повече не ти е гадно.... :dancingHappy_i
Хиляди благодарности![]()
![]()
тези хапчета са уникални(а дори на влизане пия само по 1,не като дименхидрината по 2) няма олюляване няма ядове,като слезеш от лодката не залиташ като пиян морков,и най-важното е че не ми се доспива
Огромни благодарности,запасил съм се с 2 блистера но скоро отиваме в Испания и ще заприходя ощееее :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i

pivkoto- ...........................
Брой мнения : 1011 Рожд.дaта : 24.09.1976
Години : 44
Живко,и това е добро ве - дименхидрината
Сина също му е голям проблем с влизането в морето,
но с тези хапчета сега е капитан.
Горе Добрия е описал как се приемат.
Гадното май е,че все си гладен после.
Сина също му е голям проблем с влизането в морето,
но с тези хапчета сега е капитан.
Горе Добрия е описал как се приемат.
Гадното май е,че все си гладен после.

КИРО- администратор
Брой мнения : 21217 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 63
Да е гладен иди -доди,да не е жаден само
.

roko koko- ...........................
Брой мнения : 4384 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 45
Основно никога не влизай на празен стомах,а ако ти стане стомаха на топка ,яж плодове и си направи едно кръгче с лодката.Това е!
Забелязах че от няколко поредни дни през които съм по цял ден в морето като се прибера ми е замаяно и имам главоболие . Когато съм в морето нищо ми няма дори умирам от кеф . Ква е таз работа се чудя

gogata1- ...........................
Брой мнения : 2028 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 57
Освен глад,има и друг ефект дименхидрината слезеш ли от лодката много ама много ти се приспива те затова тез с кофеина имат по добър ефектКИРО написа:Горе Добрия е описал как се приемат.
Гадното май е,че все си гладен после.![]()
п.п. Гарантирам вече че има огромна разлика между 2-та вида хапчета с дименхидрината с 2 хапчета има пак моменти в които ми е зле докато с испанските с 1 хапче изкарвам по цял ден (после в леглото плавам още

Тия испански хапчета съдържат освен Dimenhydrinate още кофеин и витамин B6.
"Suppositories; Rectal; Caffeine 30 mg; Dimenhydrinate 50 mg; Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride) 50 mg"
ВИТАМИН Б6 табл. 25 мг. * 20 - 1.51 лв.
Таблетки кофеин също се продават
"Suppositories; Rectal; Caffeine 30 mg; Dimenhydrinate 50 mg; Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride) 50 mg"
rap66- ...........................
Брой мнения : 696 Рожд.дaта : 04.02.1964
Години : 56
rap66 написа:Тия испански хапчета съдържат освен Dimenhydrinate още кофеин и витамин B6.

Абе кофеин....витамин ,че дименхидринат ....dobria1 написа:rap66 написа:Тия испански хапчета съдържат освен Dimenhydrinate още кофеин и витамин B6.
Таблетки кофеин също се продават![]()
![]()
Много странно преди да отида в Испания заприходих такива с кофеин а там като бях си взех същите но без кофеин и 2-та вида ги пробвам и си действат еднакво,нито ми се гади нито ми се доспива а сега де май не е от кофеина ами от самия дименхидринат
![]()

pivkoto- ...........................
Брой мнения : 1011 Рожд.дaта : 24.09.1976
Години : 44
Пил ли си, препил ли си по добре не влизай в морето. Адски отвратително е. Мен, по-принцип морска болест не ме лови и не повръщам, но пийна ли малко и целият риболов ми става крив. Не кусвай батсе преди риболов. Поздрави!pivkoto написа:Абе кофеин....витамин ,че дименхидринат ....dobria1 написа:rap66 написа:Тия испански хапчета съдържат освен Dimenhydrinate още кофеин и витамин B6.
Таблетки кофеин също се продават![]()
![]()
Много странно преди да отида в Испания заприходих такива с кофеин а там като бях си взех същите но без кофеин и 2-та вида ги пробвам и си действат еднакво,нито ми се гади нито ми се доспива а сега де май не е от кофеина ами от самия дименхидринат
![]()
.че незнам кво,другият път като вземе да ми става лошо
като ша взема да му жулна половинка
![]()
,ай ша му и морската болест...

germanov.1974- ...........................
Брой мнения : 334 Рожд.дaта : 24.10.1974
Години : 46
Преди риболов не,
ама по време на риболов не пречи.
ама по време на риболов не пречи.

КИРО- администратор
Брой мнения : 21217 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 63
Прекалил ли си предната вечер и си се прибрал в ранните часове на деня,наистина е по-добре да прежалиш риболова.Иначе може да прецакаш риболова на останалите.По принцип не ми е ставало лошо в морето ,каквато и вълна да е имало,обаче един път на Арапя бяхме се изтървали още от следобеда,че вечерта ,че дискотека -елате ме вижте на другия ден в лодката
а излизаха едни чудни попардаци....И вторият път беше след една сватба -уж не се докарах много много ,ама на другия ден в лодката един мазен сулган ,една мазна дълга вълна ........риболова върви ама аз изстивам кат ма видях и айде на сушата с част от рибата да приготвям обяда.Час ,час и половина в базата и бях ОК и следобеда пак влязох.
Та извода е ако си прекалил ,по-добре да не се влиза,щот то не ти става веднага лошо и ако сте на майна си Райна се сговня целия риболов

Та извода е ако си прекалил ,по-добре да не се влиза,щот то не ти става веднага лошо и ако сте на майна си Райна се сговня целия риболов

roko koko- ...........................
Брой мнения : 4384 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 45
Морска болест - КО,НИЕ ко е туи животно ???Аз лекувам морската болест с хващане на риби.

paynera- ...........................
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 47
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
» MotorGuide - стойка за РИБ лодки
» Продавам газова печка за отопление
» Риболов на река Факийска-Бургаско
» Продавам газова печка за отопление
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» Риби на борсата
» С лодка в морето - 2020
» Къде кълве барбун в момента
» Риболов с Директен телескоп и Спиди!!!
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЛЕФЕР (Чернокоп) В МОМЕНТА?
» ВРЕМЕТО В МОМЕНТА И ПРОГНОЗА - 2016 -2020г
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
» ТЕХНИКИ И ТАКТИКИ ЗА УЛОВ НА ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ