Какво хоби освен риболов имаме?
+47
D.Dimitrov
boysa
Красен Матеев
gogata1
Любак
ТАРАЛЕЖ
ДЯДО ИВАН
Васил
Plamen
roko koko
EU_BG_akademika
dobria1
Георги Тодоров
max
Георги Вутов
paynera
ПЛУВЧО
baralya
тони котев
maistor_ribar
Тихомир
Tiho Todorov
pachosz
Мънцата
timo1
Светозар Върбанов
петко стоянов
Elfi
gargaron
eminem94
flirtadjiika
Marco Polo
justinian
майсторчето страхил
antares
КИРО
Albena
Nedeltcho Delev
Петър Василев
gogolisec
simeonnn
chapara
andro68
Шморхи
georg
Иван
tano
51 posters
Страница 4 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Какво хоби освен риболов имаме?
:217b315cad77fe
Тц... Тц... Тц... Голяма красота.Щом си ти е екеф,кефи се.

ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7387 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 51
123
Кефа отива на двоен (след земетресенйето прозрях че виднъж се живее и човек трябва да си огажда докато можеПЛУВЧО написа: :217b315cad77feТц... Тц... Тц... Голяма красота.Щом си ти е екеф,кефи се.
![]()

max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 52
ето обещаните снимки
[You must be registered and logged in to see this image.]
бронята наистин е потрошена и доста надрана както и с липсващи елементи
п.п. Къде ще съхраняваш взичките твърди покриви
бронята наистин е потрошена и доста надрана както и с липсващи елементи
п.п. Къде ще съхраняваш взичките твърди покриви

123
За единият имам клиент (само ме чака да прехвърла на новия фаровете и решетката и заминава ) на загуба естественно но аз до сега от моя кола не съм спечелил .Мерси за снимките

За сетен път се убеждавам, че разликата между децата и нас мъжете, май е само в цената на играчките ни
:609c1f728720fb щото и при нас интереса към играчките е различен. На мен например, някой да ми подарява този автомобил няма да го взема......... :609c1f728720fb
Няма да изброявам защо, но наистина не бих го взел, А ето Ники се стреми да го издокара като от завода и ще му се радва истински...
Добре, че си доставяме радост на душата с нашите играчки, представяте ли си колко щеше да ни е скучен живота, ако не бяха мечтите и играчките ни
:609c1f728720fb
Ники забавлявай се и със радост да го шпориш това чудо брат :609c1f728720fb :dancingHappy_i

Няма да изброявам защо, но наистина не бих го взел, А ето Ники се стреми да го издокара като от завода и ще му се радва истински...
Добре, че си доставяме радост на душата с нашите играчки, представяте ли си колко щеше да ни е скучен живота, ако не бяха мечтите и играчките ни

Ники забавлявай се и със радост да го шпориш това чудо брат :609c1f728720fb :dancingHappy_i
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 58
123
Мерси Академиче но в Бг ако не ти шчупат кефа още в зародиш значи нещо не е на ред
Купих колата от Германия като първият собственник е японец а колата е влезнала в ЕУ през Холандия и е била 2г в Германия
Сега ме накараха да преведа документите от Японски (на първия собственник) 6 бр. страници по 48лв. без ДДС и като минаха на КАТ ме (оправиха за втори път ) да съм минел техно тест окло 1300лв (нищо че колата е лява дирекция с нормални мигачи .в км. и европ. брони ) .Направо избих кочината не само заради парите а заради (клатенето) ще се ходи с адвокатите и камерите .ПП.По рамата на колата излиза че колата е произведена в Германия VERSION FOR JAPAN

Чакай бе, нещо много здраво са те изклатилиmax написа:като първият собственник е японец а..............

Но ако според номера на рамата тази кола е прозводсво за Япония, тя няма как да е била с лява дирекция.
Ако сега е с лява, значи е обръщана, възможно е да е регистрирана в Германия и след това обърната и много ясно, че сега ти ще духаш супата защото тя по документи е с дясна, а ти искаш да я регистрираш с лява...
МММ кофти тръпка

EU_BG_akademika написа:Чакай бе, нещо много здраво са те изклатилиmax написа:като първият собственник е японец а.............., ако тази кола е била регистрирана в Германия, отиваш в КАТ само договора за покупка, платена еко такса гражданска, твоите документи и си я регистрираш..
Но ако според номера на рамата тази кола е прозводсво за Япония, тя няма как да е била с лява дирекция.
Ако сега е с лява, значи е обръщана, възможно е да е регистрирана в Германия и след това обърната и много ясно, че сега ти ще духаш супата защото тя по документи е с дясна, а ти искаш да я регистрираш с лява...
МММ кофти тръпка![]()
Понеделник ще проверя това с дирекцията какво ще излезе

[quote="EU_BG_akademika"]
, ако тази кола е била регистрирана в Германия, отиваш в КАТ само договора за покупка, платена еко такса гражданска, твоите документи и си я регистрираш..
Ако сега е с лява, значи е обръщана, възможно е да е регистрирана в Германия и след това обърната и много ясно, че сега ти ще духаш супата защото тя по документи е с дясна, а ти искаш да я регистрираш с лява... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Нищо не е въртяно . колата си е правена в Германия за японскит пазар (на лявата колонка има евротабела на японски ез. а на капачката за бензин пак на японски да се кара само с 100 октана
Ще се пребора и с тая дреболия но не ми се гърмяха патроните за такава дреболия .
Чакай бе, нещо много здраво са те изклатилиmax написа:като първият собственник е японец а..............

Ако сега е с лява, значи е обръщана, възможно е да е регистрирана в Германия и след това обърната и много ясно, че сега ти ще духаш супата защото тя по документи е с дясна, а ти искаш да я регистрираш с лява... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Нищо не е въртяно . колата си е правена в Германия за японскит пазар (на лявата колонка има евротабела на японски ез. а на капачката за бензин пак на японски да се кара само с 100 октана

Убедрен съм, че грешиш. Няма как кола с лява дирекция да е произведена за японският пазар, защото е непродаваема там.max написа:Нищо не е въртяно . колата си е правена в Германия за японскит пазар (на лявата колонка има евротабела на японски ез. а на капачката за бензин пак на японски да се кара само с 100 октанаЩе се пребора и с тая дреболия но не ми се гърмяха патроните за такава дреболия .
![]()
Японците и без това купуват масаво само своето си производство, защото са съзнателна единна нация и знаят, че така си подпомагат икономиката. Абсурд е японец да си купи чисто нов мерчо, кола коята ще кара минимум 5 години с обратен за движението му волан

Тъй като тук става въпрос за скъп, а не масов автомобил, е възможно да е каран повече в Япония и след дова продаден като единична бройка по нета на Германец за 1/4 от реалната му цена от тази на идентичен там. Човека го е взел, регистрирал, както тук се регистрира заводска кола с десен волан, след което е завъртял волана за 1000-1500Е, горе доло за толкова е взел и колата и е направил невъзможна пререгистрацията без технотест по натък е EU.

Ако колата е заводско изпълнение, никой няма да те кара никъде да ходиш

EU_BG_akademika написа:. Човека го е взел, регистрирал, както тук се регистрира заводска кола с десен волан, след което е завъртял волана за 1000-1500Е, горе доло за толкова е взел и колата и е направил невъзможна .
Не искам да влизам в спор но за тези пари

Мога да ти изброя минимум 15 неща които трябва да се сменят при обръщане на дирекцията а някой от тях са с 4цифрена цена но не ми се впуска в спор (нищо че и ти караш дясна дирекция тук нещата са различни)

123
Искарах и датен кард (това ми беше първата работа ) лява дирекция е била винаги :609c1f728720fb Претенцийте в кат за японските документи (немецът е закарал колата до автовоза с номера и си ги е свалил.Нямам немски бриф.Имам калфентраг.японският талон с превод на английски и документ Т1 или Т2 че колата е влязла в ЕУ през холандска митница + евро 2.----------------завъртял волана за 1000-1500Е------------------------------------------за тия пари неможе само трудът да се плати в Германия да не говоримече и в Япония ги гледах цените (от 5000 долара на горе плюс транспорт до ЕУ и става .........) ПП.В Япония Мерцедесите от тоя клас са с лява дирекция повечето ????

Няма разбира се да спорим....Ц Ъ Кdobria1 написа:
Не искам да влизам в спор но .............
123
-------------------Направи същото упражнениу но с 500Sl AMG пакет до 120000км и сложи пак ЦЪК :609c1f728720fbEU_BG_akademika написа:Няма разбира се да спорим....Ц Ъ Кdobria1 написа:
Не искам да влизам в спор но .............
Хе хе
:6e6ebecd09233a , тук става въпрос за купето и колко струват фаровете.........
Аз само показвам, колко струва този прототип на кабрио с десен волан.........
Нито ми се рови нито ми се занимава повече, просто исках да помогна...... :95a6347ec54c90
Тък като, нямам никакъв ищах към подобни возила, считам, че се ограмотих достъчно по въпроЗът

Аз само показвам, колко струва този прототип на кабрио с десен волан.........
Нито ми се рови нито ми се занимава повече, просто исках да помогна...... :95a6347ec54c90
Тък като, нямам никакъв ищах към подобни возила, считам, че се ограмотих достъчно по въпроЗът

123
Ксеноновите са 1350 евро единият (втора употреба ако се намери са по 700евро на бр. )
ebay.de пишеш Mercedes R129 и сверяваш часовникът . :525707397c05bb

То ако са само фаровете с мед да ги намажеш,ами секторната кутия,сервото,таблото цялото парно,радиаторчето на климатика и много много други неща да не ги изреждам,колата си е с нормалната дирекция но много неща излизат много по различни от нормалния 129 но Ники си знае защо
-AMG

Няма таквоз понятие........dobria1 написа:колата си е с нормалната дирекция
Когатото, Англия е управлявала автомобили с дясна дирекция, ние все още сме били със средна дирекция, стоиш на капрата и дърпаш поводите, а наляво, а на дясно :6e6ebecd09233a

123
На пръсти се броят държавите с дясна дирекция
(та по тая причина лявата се води нормална а ако е с дясна трябва да се напише в обявата иначе е кофти за продавача ) :609c1f728720fb и понеже темата беше друга
аз спирам с разясненията .И днес нямам резултат за регистрацията в КАТ Сф. и ако се забавят още малко вече имам опция (регистриране в друк град и после в Сф смяна на талона само :609c1f728720fb ) карат ме да правя за редовна кола галимаций като за нередовна но за обстановката в Бг. явно е нормално вече.

Мога само да кажа, че въобще не е важно къде е волана, важно е какво има в главата тоя зад него, щото на всички тия нещастни, дето са им налепени снимките на мантинели и дървета по цялата ни родина, са били с нормални дирекции, ама като гледам са предимно млади хора та много жалко :21fe7b94c4e424max написа:На пръсти се броят държавите с дясна дирекция(та по тая причина лявата се води нормална
Абе ще се оправиш с колата, но аз не мога да повярвам, че е направен внос на нов автомобил в Япония с обратна на движението дирекция...

Все едно стискам ти палци, па кат си дойда, ще дойдеш с кабриото да ме заведеш на кафе......И аз да се изтежкарея веднъж в живота си, то сигурно и ще ми е за последно

123
Не знам при другите как е но само два пъти съм карал дясна дирекция (и то с ръчни скорости) и изобщо не се замислях кое как е (само изпреварването малко е терсене ).Лява дирекция на Мерцедес в Япония .........представям си как са го ощтракали
а щом и музика Nacamichi си е поръчал значи не е бил много за жалене
Вчера установих че стъклата са хелйоматик (беше станала с много тъмно зелени стъкла ----почти не се виждаше вътре та другарите от КАТ ще останат доволни ). За возенето лесна работа но слизането ще ти е терсене (веднъж возих адвокат Марковски до едно раьонно и на слизане сцепи гащите
.

123
Днес ходих до КАТ и след дълго омуване се реши да взема от Балканстар писмо че колата е пройзведена в Германия и да я качвам на Бг табели

Разгеле :609c1f728720fb :dancingHappy_i
123
Вече не смея да се радвам (нали сме в Бг. и обстановката варира според зависиEU_BG_akademika написа:Разгеле :609c1f728720fb :dancingHappy_i

Сателитна телевизия , с линокс приемници , моторизирани антени , настроики , шеринг.С две думи гледам всичко което е на небето по цялата дъга в HD и 3D качество включително.
paynera- ...........................
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 49
Страница 4 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

» Риболов на Калмари - с какво, монтажи и начини
» Какво е паламуд и какво е То/урук ???
» Началото на едно хоби
» Какво е паламуд и какво е То/урук ???
» Началото на едно хоби
Страница 4 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите