АТАКУВАХА СЪРВЪРА!!
АТАКУВАХА СЪРВЪРА!!
Днес сървара имаше някакви проблеми с лайнарохакери и ботове и последиците от това са да ни изчезнат аватарите , усмивките и всички снимки от галерията ни.
Аватарите ще трябва пак да си ги сложите.
Извинявам се на всички потребители за неудобството на което са подложени.
Ще помоля да не се използват усмивките за извесно време и ще се опитам да оправя проблема колкото се може по-бързо.
С уважение : П.Василев
Аватарите ще трябва пак да си ги сложите.
Извинявам се на всички потребители за неудобството на което са подложени.
Ще помоля да не се използват усмивките за извесно време и ще се опитам да оправя проблема колкото се може по-бързо.
С уважение : П.Василев
Re: АТАКУВАХА СЪРВЪРА!!
При няколко опита да вляза тука ми отваряше една страница ФРЕЕ форум ,направи си сам форум и разни глупости!
Toва съобщение ми изпратиха от групата за подръжка на нашия сайт:Nikolov написа:При няколко опита да вляза тука ми отваряше една страница ФРЕЕ форум ,направи си сам форум и разни глупости!
Здравейте членове.
Знам, че много потребители имат проблеми и достъп до техните форуми в настоящия момент (празни страници), както и аватари не се показват. Извинявам се за неудобството, тъй като има поддръжка и в момента се коригира сегашния проблем със сървърите.Любезно ВИ моля, бъдете търпеливи, докато техниците работят по стабилизиране и решаването на този проблем в този момент.
Проблема е с контрола на сървъра,пък там сме не само ние,има проблем временен,не е специално отправен кам нас 

Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8091 Рожд.дaта : 30.12.1967
Години : 53
Да ,това,, Здравейте членове.'' се отнася за мен.Аз съм член на ,, сайта на админа''-http://forumotion.com/.Моряка написа:Проблема е с контрола на сървъра,пък там сме не само ние,има проблем временен,не е специално отправен кам нас
Става дума за всички ,които имат сайтове на forumotion.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
» MotorGuide - стойка за РИБ лодки
» Продавам газова печка за отопление
» Риболов на река Факийска-Бургаско
» Продавам газова печка за отопление
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» Риби на борсата
» С лодка в морето - 2020
» Къде кълве барбун в момента
» Риболов с Директен телескоп и Спиди!!!
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЛЕФЕР (Чернокоп) В МОМЕНТА?
» ВРЕМЕТО В МОМЕНТА И ПРОГНОЗА - 2016 -2020г
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
» ТЕХНИКИ И ТАКТИКИ ЗА УЛОВ НА ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ