GO FISHING BG.ForumsClub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Да спрем токаджиите и мрежарите

+26
тони котев
fishman
roko koko
chapara
bradata
icokanev
Моряка
Шморхи
georg
Nedeltcho Delev
strijok
rikitikitavi
nasco2
nissana
Любак
max
baispartan
gogolisec
Светозар Върбанов
eminem94
HarryCarp
Мънцата
Ресьора
Тедо
ПЛУВЧО
КИРО
30 posters

Страница 1 от 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  КИРО Пет 18 Ное 2011 - 13:43

Zander написа:Здравейте колеги, някои от Вас ме познават, за останалите ще се представя накратко - пише Ви Стефан Минчев, председател на Спининг клуб Стари видри. Риболовец съм от почти 40 години. Ще обясня защо пиша в тази тема.
Виждате какво е положението по реки и язовири, как наглеците с мрежите и тока обезрибиха водоемите. Това не може да се търпи повече! Ако сами не си помогнем, няма кой да ни помогне!

Крайно време е държавата да вземе конкретни мерки спрямо токаджиите и мрежарите и тези мерки да доведат до реални резултати. Нека опитаме да направим нещо, защото инак след 1- 2 години няма да има никаква риба по реки и язовири и ще показваме рибите само на снимки на децата си....


Ако се криминализира бракониерството с ток и мрежи, отровни и взривни вещества и при залавяне на бракониери, те да бъдат съдени по бързата процедура и
да понесат наказателна отговорност - да лежат в затвора, нещата ще изглеждат по съвсем друг начин Друго си е, ако осъдят на 3 години затвор някой токаджия и кажат за това по телевизията, другите от бранша ще се замислят дали да бият рибата с ток...

За целта трябва да се криминализира бракониерството - Закона за рибарство и аквакултури да кореспондира пряко с Наказателния кодекс и да има ефективни присъди за бракониерство. Това, трябва да го изискаме от властта да стане, и разбира се трябва да имат воля и желание да го направят.

Обществена тайна е, че по места някои от крупните бракониери /токаджии, мрежари/ са хора от властта - има кметове, общински съветници, полицаи. Освен това на много места са в пряка връзка с органите на ИАРА. Плащат рушвети на служители на ИАРА и те ги закрилят и ги предпазват / звънят им да напуснат водоемите преди да пристигне проверката...

Разговарял съм с хора риболовци от високи нива на властта. Също и с представители на ИАРА. Посъветваха ме да изготвя писмо до шефа на ИАРА с конкретна информация за бракониерите. Обещаха и съдействие. За това пиша, с молба да ми помогнете...
От известно време събирам данни за токаджии и мрежари /става дума за големите бракониери/ писах на много хора от форума, подадоха ми сигнали – имам вече изписани 11 страници с имена на бракониери, действащи по реки и язовири.
Ще подготвя писмо до шефа на ИАРА, и ще го внеса при него с тази информация от различни точки на България.

Та целта е да се подадат сигнали /писмено/ до мен, пращайте ми ги на лични съобщения- кои и къде по места са крупните бракониери, с какви протекции и от кого се ползват и т.н.
Ще изискаме от ИАРА да вземат мерки за дисциплинарно уволнение на тези служители, които работят с бракониерите. Има достатъчно съвестни колеги риболовци, които са безработни и могат да си вършат перфектно работата като служители на ИАРА, защото милеят за рибата и природата в България.

Ето още едно предложение до ИАРА - при хайки по водоемите например инспектори и полиция от Варна да проверява в Бургас, Бургаските проверяващи да ходят във Варна, тези от Стара Загора в Пловдив, от Пловдив в Хасково и т.н. защото на много места ИНСПЕКТОРИ И БРАКОНИЕРИ се познават, работят заедно, дори са и роднини или комшии, и всичко се потулва...Тоест с връзки, пари и влияние бракониерите не понасят никакво наказателна отговорност.

Ще систематизирам информацията и ще я внеса официално с писмо до шефа на ИАРА, с посочени примери по места - кои са бракониерите в села и градове, къде действат /реки, язовири, блата и т.н/, евентуално кои служители на ИАРА ги закрилят. Казах ви, че вече от форума на Фишинг мания за няколко дни съм събрал 11 страници със сигнали, пратени ми на лични съобщения.

Още веднъж с риск да се повторя,
ще ви помоля, който има инфо по места за имена на бракониери - токаджии и мрежари, и служители на ИАРА, горски и т.н. които работят с тях да ми ги прати на ЛС. Конфиденциалността на информацията я гарантирам с моето име! Няма да цитирам името на никой от вас, за да не се притеснява после от реакция от страна на посочените хора...
Ще напиша в писмото, че сигналите са по информация на Спининг клуб Стари видри. Ако някой държи името му да присъства като източник на информация, може да го напише в личното съобщение до мен.
Много хора ги е страх - по села и градчета, /говорил съм с такива хора/ от браковци и техните закрилници, и казват - "Всички ги знаем, кои са, ама нищо не можем да направим!"
Нека опитаме да направим нещо колеги, защото инак съвсем скоро няма да има никаква риба по реки и язовири...Ще изискаме конкретни действия от страна на ИАРА и това да ни държат в течение какво са предприели.

Предварително благодаря за инфото, което ще ми изпратите.

Поздрави
Стефан Минчев
Председател на клуб Стари видри

Последната промяна е направена от КИРО на Чет 30 Май 2013 - 20:56; мнението е било променяно общо 2 пъти
КИРО
КИРО
администратор
 администратор

Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21295 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 63

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  КИРО Пет 18 Ное 2011 - 13:43

Zander написа:П Е Т И Ц И Я

ДО
Г-Н БОЙКО БОРИСОВ
МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ
НА Р БЪЛГАРИЯ

Копие:
Г-Н МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ
МИНИСТЪР НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ

Копие:
Г-Н ПЛАМЕН ЗАХАРИЕВ
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИУважаеми господа,

Настоящата петиция е изготвена от Сдружение „Спининг клуб Стари видри” и подкрепена от стотици риболовци, регистрирани във форума на Риболовен портал „Фишинг мания” (http://forum.fishing-mania.com), както и от любители риболовци от цялата страна.

В последните години бракониерството нанесе катастрофален удар върху екологичното равновесие и биоразнообразието в реките и язовирите в цялата страна, като унищожи поголовно рибните запаси и ги сведе до минимум. Идентифицираме липсата на ефективен и ефикасен контрол по водоемите като катализаторът, ускорил този процес. Досегашната политика на ИАРА в борбата с бракониерството, считаме за неефективна.

Ето, защо на основание чл. 12, ал. 1, чл. 15 и чл. 18, ал. 6 от Конституцията на Република България настояваме за следното:

1. Незабавно да се инициират законодателни промени и да се криминализира риболовът с електрически ток и технически устройства и съоръжения за електроулов, мрежи /като се измени и допълни чл. 238 от НК/, взривни материали, отровни и упойващи вещества, като се определят достатъчно тежки наказания, така че да се постигне генералната и специална превенция на закона. Риболовът с горепосочените средства застрашава и уврежда правата на гражданите, собствеността, установения с Конституцията правов ред в Република България и редица други интереси, защитени от правото. В тази връзка смятаме, че степента на обществена опасност на това деяние е достатъчно висока за да се криминализира то.

2. Да се инициират законодателни промени, даващи възможност на любители риболовци да бъдат доброволни сътрудници на ИАРА, като им се предоставят права да извършват проверки на билети за любителски риболов и да съставят констативни протоколи при нарушения, на базата на които правоимащите да съставят актове.
3. По отношение на служителите на ИАРА, за които съществуват данни и могат да се направят основателни предположения, че нарушават служебните си задължения и покровителстват бракониери, да бъдат разпоредени вътрешни проверки за установяване истинността на информацията и предприемане на адекватни последващи действия.

4.Да се създаде възможност инспекторите от ИАРА да проверяват и глобяват собствениците на магазини, продаващи риба с неустановен произход, като при проверките участват представители на ДВСК и МВР.

5. Да се създадат бази на териториалните звена на ИАРА на големите водоеми (Искър, Жребчево, Ивайловград, Кърджали, Тича, Цонево и т.н.), които да бъдат оборудвани с лодки и от там да се правят регулярни проверки. Достатъчно е да има едно бунгало на всеки голям язовир, за да се осигури постоянен контрол и набезите да намалеят до минимум. Съзнаваме, че за да се осъществи това наше предложение е необходим сериозен финансов ресурс, но в случай че националният бюджет не разполага със средства, считаме че финансирането би могло да се осигури с подкрепата на Европейския фонд по рибарство (ЕФР) чрез Оперативна програма за развитие на сектор Рибарство/2007-2013/.


6. Акциите за залавяне на бракониери да се извършват на ротационен принцип. Например инспектори от ИАРА и служители на МВР от Варна да проверяват в Бургас, бургаските проверяващи - във Варна, тези от Стара Загора в Пловдив, тези от Пловдив - в Хасково и т.н. Тази мярка е наложителна, защото на много места ИНСПЕКТОРИ И БРАКОНИЕРИ се познават, „работят” заедно, или са роднини, съседи или приятели, и всичко се потулва...т.е. с контакти, пари и влияние бракониерите успешно заобикалят закона без да понесат каквато и да било отговорност.

В заключение искаме да подчертаем, че ако Вие - в качеството си на представляващи институциите в Р България, имащи правото и задължението да упражняват контрол и да осигуряват спазването на ЗРА, имате политическа воля и желание да се променят нещата в положителна посока ИМАТЕ НАШАТА ПОДКРЕПА!

Надяваме се, че ще ни информирате за предприетите от Ваша страна незабавни действия и постигнатите резултати.

С уважение:

Стефан Минчев
Председател на
"Клуб Стари видри"
София, ж.к. Красно село
бул. Тотлебен № 89, магазин 6
-------------------------------------------------------
Това е ПЕТИЦИЯТА,
Към нея трябва да се прикрепят бели листа формат А4, за подпис от всеки, който я подкрепя.

Пример:
име, бащино, фамилно,....от град/село,.....егн - само първите 6 цифри,..подпис
Иван Димитров Иванов -Пловдив - 680203хххх -....подпис
Стоян Петров Христов - Хасково -......егн - .....подпис

да е без номерация отпред, като съберем всички листа с имена и подписи тогава ще я номерираме.

днес я разпечатваме и започваме да я разнасяме из магазините в София.
Нисана е говорил с магазините - РЦ Приз, Риби и такъми - всички магазини, Риболовен свят - Красно село и Младост, да си я разпечатат и да я сложат за подпис от хората. От София ще минем няколко човека да съберем подписите от магазините на 2 и 3 декември.

Петицията се подписва от днес 18.11. - до 12.00 ч. на 01.12.2011 г. за да могат от страната да я изпратят на адрес:

"Клуб Стари видри"
София, ж.к. Красно село
бул. Тотлебен № 89, магазин 6

За страната, който има възможност да я разпечати и да се подписва, на 1 декември най-късно до обяд /12.00 ч/ ще трябва да я изпрати с препоръчано писмо или с куриер до посочения по-горе адрес.

Ще помоля колегите, които са я оставили в магазини, или на други места да информират тук във форума за това. idea

Благодарности на всички, които помагат! :D
Стефан
КИРО
КИРО
администратор
 администратор

Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21295 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 63

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  КИРО Пет 18 Ное 2011 - 13:43

Zander написа:Свързал съм се с много медии - печатни и телевизии, ще отразят предаването на институциите на Петицията и подписката към нея, което ще стане на Никулден 6 декември 2011 г. idea

Преговаряме и за телевизионни предавания, в които ще обясня целия проблем, начини за решаването му, ще обясня и за това че в страната има над 200 000 риболовци, а те са и избиратели idea и че ще предприемем протестни действия, ако няма ефект от Петицията и подписката idea

Ще информирам за часа на връчването на петицията тук във форума, като има яснота. idea
Можем и да направим събиране на съмишленици на 6 декември, за да има по-голяма тежест и да се отрази в новините на телевизиите и по печатните медии. Да се вдигне шум и да присъстват колкото се може повече хора!

За това ще пиша също допълнително. idea

Поздрави
Стефан
КИРО
КИРО
администратор
 администратор

Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21295 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 63

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  КИРО Пет 18 Ное 2011 - 13:46

Който може и иска - да помага.
Другите да не се обаждат,въпреки че не вярвам да има такива тука.
Кажете в кои магазини може да минем да подпишем петицията във Варна,
както и в другите градове.

Това е пуснато във Манията,но мисля че всички ни интересува.
Линка е [You must be registered and logged in to see this link.]
КИРО
КИРО
администратор
 администратор

Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21295 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 63

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  ПЛУВЧО Пет 18 Ное 2011 - 14:10

КИРО написа:Който може и иска - да помага.
Другите да не се обаждат,въпреки че не вярвам да има такива тука.
Кажете в кои магазини може да минем да подпишем петицията във Варна,
както и в другите градове.
Аз мисля,че може да се съберат имена и подписи на празна бланка(формата А4)и да се занесат в магазина на Стефан-Go Fish във Варна.(мисля,че поддържа контакти със Стефан Минчев),а дори и да се изпрати лично на посочения адрес.
А и най-вероятно в магазина вече се занимават с тази дейност,т.е всеки желаещ може да се запише и подпише при тях.
Аз лично,смятам да събера подписи и от не толкова активни риболовци.Магазините и складът на фирмата,където работя се посещават от много хора,и мисля няма да им е безразлично това начинание. 226711
ПЛУВЧО
ПЛУВЧО
...........................
 ...........................

Регистриран на : 19.12.2009
Брой мнения : 7386 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 51

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  Тедо Пет 18 Ное 2011 - 14:15

Според мен, трябва колегите с риболовни магазини да поемат инициативата и да имат копие от петицията при тях за събиране на подписи. Пък и в крайна сметка, те са най-заинтересовани да има риба и риболовци :)
Тедо
Тедо
...........................
 ...........................

Регистриран на : 09.06.2009
Брой мнения : 1619 Рожд.дaта : 23.06.1974
Години : 47

http://www.zanderbg.com

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  Ресьора Пет 18 Ное 2011 - 14:44

Събирането на подписи в Харманли започва :dancingHappy_i Дано успеем да променим нещо
Ресьора
Ресьора
...........................
 ...........................

Регистриран на : 18.10.2009
Брой мнения : 4608 Рожд.дaта : 09.05.1982
Години : 39

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  Мънцата Пет 18 Ное 2011 - 15:42

Разпечатал съм 4 бр. Още днес ще занеса на Пламен Пуфина, Наско Дама, в магазина на Микадо до р-т Лоза и в Робинзона sunglasses2 Крайно време беше да се организира подобна инициатива :dancingHappy_i
Мънцата
Мънцата
...........................
 ...........................

Регистриран на : 08.10.2009
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 50

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  Мънцата Пет 18 Ное 2011 - 15:48

Линкове за сваляне

PDF
[You must be registered and logged in to see this link.]

DOC
[You must be registered and logged in to see this link.]


Мънцата
Мънцата
...........................
 ...........................

Регистриран на : 08.10.2009
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 50

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  HarryCarp Пет 18 Ное 2011 - 16:51

Мънцата написа:Разпечатал съм 4 бр. Още днес ще занеса на Пламен Пуфина, Наско Дама, в магазина на Микадо до р-т Лоза и в Робинзона sunglasses2 Крайно време беше да се организира подобна инициатива :dancingHappy_i

Мънца ако можеш занеси и при Попа, Стефан и при Живко от Видракс !!!
HarryCarp
HarryCarp
...........................
 ...........................

Регистриран на : 31.08.2010
Брой мнения : 200 Рожд.дaта : 07.07.1977
Години : 44

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  eminem94 Пет 18 Ное 2011 - 17:02

И аз ще се включа,макарче,едвали ще има някакъв резултат докато не се подходи по начина с винкелите и бухалките .
eminem94
eminem94
...........................
 ...........................

Регистриран на : 01.11.2009
Брой мнения : 1420 Рожд.дaта : 28.01.1994
Години : 27

http://www.feederteam.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  Светозар Върбанов Пет 18 Ное 2011 - 17:18

Разпечатах 6 екземпляра и ще ги пръсна по магазините из Стара Загора sunglasses2
Светозар Върбанов
Светозар Върбанов
...........................
 ...........................

Регистриран на : 02.03.2011
Брой мнения : 3176 Рожд.дaта : 15.10.1976
Години : 45

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  gogolisec Пет 18 Ное 2011 - 19:54

Копнах на флашката и утре ще пробвам да разпечатам на работата и ще разнеса в тукашните магазини.
Идеята е страхотна и сезона е подходящ, понеже застудя и не ходим много по водоемите, поне да свършим нещо полезно за рибното ни "богатство" :thumbsupsmiley
gogolisec
gogolisec
...........................
 ...........................

Регистриран на : 22.05.2009
Брой мнения : 4179 Рожд.дaта : 10.07.1971
Години : 50

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  baispartan Пет 18 Ное 2011 - 22:25

Днес колегите от магазина я разпечатаха и подписката започна.
Всеки който иска да се подпише може да го направи в Магазин Риболовен свят до ВСИ.
Дано даде резултат. :dancingHappy_i :thumbsupsmiley
baispartan
baispartan
...........................
 ...........................

Регистриран на : 12.04.2011
Брой мнения : 667 Рожд.дaта : 11.12.1976
Години : 44

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty 123

Писане  max Съб 19 Ное 2011 - 0:39

И аз ще свърша работа в поне два магазина sunglasses2
max
max
...........................
 ...........................

Регистриран на : 28.06.2010
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 52

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  Любак Съб 19 Ное 2011 - 14:06

А за Бургас ? 12666
Любак
Любак
глоб.модератор
глоб.модератор

Регистриран на : 21.05.2009
Брой мнения : 11755 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 68

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  nissana Съб 19 Ное 2011 - 15:05

Значи,последна дата на 2 трябва да си ги съберем обратно,за да може да ги обработиме съботата.Така че,имаъте го и това впредвид.Аз съм поел тука южните квартали,но и по центъра се мотам.0895105205 е моя.Марко Поло да си го напише.Допълнително ще обявиме дата и час на купона пред Народното Събрание,хубаво е които може и иска да присъства.Ще е на 6ти-Деня на рибаря,Никулден.Всички риболовни медии ще са представени,Труд и 24.Много ми се иска да поканиме пак Иван Ласкин и Андрей Слабаков-преди 5 години те бяха водещи на протеста пред Иара,много наши момчета са.Които има някакви връзки с медиите да помага.Аз съм помощен персонал,така че некви по-сложни въпроси към Стефан.
nissana
nissana
...........................
 ...........................

Регистриран на : 12.09.2009
Брой мнения : 765 Рожд.дaта : 30.04.1966
Години : 55

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  gogolisec Съб 19 Ное 2011 - 19:12

Разпечатах 5 отделни екземпляра. Подписката е с малко редове, но Word-а има опция за добавяне на редове, докато се изпълни страницата на формат А4. При обиколката из града днес от 5-те магазина, оставих на 3 - другите бяха затворени. Продавачките и в 3-те магазина приветстваха идеята и споделиха, че ще направят всичко възможно да се съберат повечко подписи. За съжаление, поради липса на активност от страна на рибите, малко риболовци посещават магазините и няма да има голяма бройка подписали се. Всички казаха, че това е трябвало да стане поне месец-два по-рано. Предполагам, че и в другите градове и магазини е така. А и 10-те дни са твърде кратък период за такава мащабна акция! problems
В понеделник ще връча и на другите 2 магазина подписките и петицията.
.... и каквото стане! :5ff67901e688fa
gogolisec
gogolisec
...........................
 ...........................

Регистриран на : 22.05.2009
Брой мнения : 4179 Рожд.дaта : 10.07.1971
Години : 50

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  nissana Нед 20 Ное 2011 - 20:13

Кратък или не,това имаме.Аз днес бях на Марица за щука и даже там събирах подписи от колеги :dancingHappy_i много съм хитър,хи-хи-хи,и в колата имам петиция.Не е задължително да са само риболовци,има и доста други които ни подкрепят.
nissana
nissana
...........................
 ...........................

Регистриран на : 12.09.2009
Брой мнения : 765 Рожд.дaта : 30.04.1966
Години : 55

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  КИРО Нед 20 Ное 2011 - 23:57

И не забравяйте.
Ако имате достоверни данни за бракониери,
Давайте ги на ЛС на Стефан Минчев/ Zander /
Zander е и тук ника му - той после си знае работата.
Който ходи на Варненската борса,да снима какво се продава там. sunglasses2
КИРО
КИРО
администратор
 администратор

Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21295 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 63

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  КИРО Пон 21 Ное 2011 - 21:52

nissana написа:И слушайте в петък от 15часа И ловец съм,и рибар съм,предаването на Иван Ласкин,там ще сме с Стефан,т.е. той е важно да е там да говори.
Вальо,от наРиба ти копирах мнението.
Къде да слушаме не разбрах ?
Казвай станция или честота..
КИРО
КИРО
администратор
 администратор

Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21295 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 63

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  nasco2 Пон 21 Ное 2011 - 22:23Минах днеска по краи магазина до Пирогов, подписах около 19.00ч. Останах крайно изненадан, че преди моят подпис имаше само 4-5 други такива, и това в риболовен магазин. Ще направя всичко възможно да присъствам на 06.12.2011 и на място.
nasco2
nasco2
...........................
 ...........................

Регистриран на : 19.01.2010
Брой мнения : 5692 Рожд.дaта : 30.06.1972
Години : 49

http://www.softparket.com

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  gogolisec Пон 21 Ное 2011 - 22:27

Ей го къде ще бъде предаването, но кой ли слуша вече това радио.., или съм в грешка?
[You must be registered and logged in to see this link.]
gogolisec
gogolisec
...........................
 ...........................

Регистриран на : 22.05.2009
Брой мнения : 4179 Рожд.дaта : 10.07.1971
Години : 50

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  Светозар Върбанов Пон 21 Ное 2011 - 22:31

Ако по това радио ще се излъчва ще си остане глас в пустиня ! Това радио се слуша мисля само от пенсионери по селата на радиоточките !
Светозар Върбанов
Светозар Върбанов
...........................
 ...........................

Регистриран на : 02.03.2011
Брой мнения : 3176 Рожд.дaта : 15.10.1976
Години : 45

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  Мънцата Пон 21 Ное 2011 - 22:41

Светозар Върбанов написа:Ако по това радио ще се излъчва ще си остане глас в пустиня ! Това радио се слуша мисля само от пенсионери по селата на радиоточките !
Няма значение бре, двайсет човека повече да разберат, берекет версин sunglasses2
Мънцата
Мънцата
...........................
 ...........................

Регистриран на : 08.10.2009
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 50

Върнете се в началото Go down

Да спрем токаджиите и мрежарите Empty Re: Да спрем токаджиите и мрежарите

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите