GO FISHING BG.ForumsClub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сезон 2012

+27
terzosub
iamyordan
mitko_h_d
карид
Ribarina
miroslavpetkov
felippemassa
boysa
strijok
veis
roko koko
Кирил Калчев
ПЛУВЧО
sistefanov
Любак
Дели
Valyo68
gogo26
vstoikov
КИРО
Моряка
rikitikitavi
Pretor
vatus
tolio_pm
baretata
justinian
31 posters

Страница 8 от 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  roko koko Чет 27 Сеп 2012 - 9:05

АЛООООООУУ,кво става бе?..........
roko koko
roko koko
...........................
 ...........................

Регистриран на : 14.09.2010
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 47

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  boysa Чет 27 Сеп 2012 - 11:17

Не съм го довършил мина много време, стои така вече втора седмица. бях малко в бокса и две седмици не бях влизал, а и нещо нямам муза. Вчера се влюбих в Ной, страхотно място има всичко. 6 чернокопчета за два часа. Платерини не видях. На връщане минах през рибарите на алеята, взех кило сафрид, три карагьоза и вечерта се наядохме на риба.

На следващия ден пак бяхме там. Имаше риба и общо взето в началото за 15 минути имах три изстрела и три риби. Май нещо се възгордях и след това само ги изглеждах как минават. Беше мътно на шкарпа, но за сметка на това минаваше риба. В плиткото също беше интересно. Бях закотвил бодиборда в плиткото и под него се бяха събрали много сафридчета. Чернокопчетата ги преследваха, но нещо се страхуваха от сянката на бодиборда и се държаха малко на страна. Рибарите бяха изхвърляли ситна риба и се надявах някои да дойде да си похапне. Дойде един колега. Попита каква е тази риба казах, че предполагам е от рибарите. Няма кои да им я изкупува и част от нея се връща в морето. Минаха няколко платерини и си заминаха. Общо взето се гмурках в малък периметър и може би за това рибата се държи малко по-настрани от мен. В началото им беше интересно кои е тук, но после си бяха научили урока. В дясно имаше няколко колеги, май бяха от тези, които не дишат. В ляво други колеги, но те повечето дишаха. Този, които ме попита за рибата ми даде и съвет да си слагам бонето, че може да получа слънчев удар. Без боне чувам по-добре музиката на морето тракането на рачетата, шума на вълните, изстрел на колега, които не си видял или звука на мотор минаваш наблизо. Когато го сложа голяма част от музиката изчезва, но се появява друг фон, на който преди това не обръщам внимание спокойствието и релакса. Стоиш там долу не мърдаш, не трепваш, надяваш се очакваш нещо да премине сливаш се с морето и мечтаеш.
На следващата седмица отидохме на Мартина на палатка. Пристигнахме и реших първо да оправя чепарето на чипа, че като се стъмни е много трудно. Остана малко време за гмуркане и нищо, че морето не изглеждаше много добре реших да вляза. Жена ми Детелина отказа. Каза, че била изморена и искала да си почине. Така ще съм по-спокоен и няма да се оглеждам. Слънцето вече допираше хоризонта в сянката на скалите се усещаха студени тръпки по раменете. Част от рибарите дори бяха с якета или дрехи с дълги ръкави. Бях забравил шампоана и сега бях с едно веро с балсам, което стои в колата. Намокрих се намокрих и неопрена бавно се облякох и влязох във водата, която за разлика от въздуха беше топла изпратих въздушна целувка заредих и се гмурнах.
. Още с влизането видях иларии да се похапват по камъните. Беше малко тъмно, но видимостта беше добра. Придвижвах се по камъните и разглеждах морските обитатели, част от които бяха притихнали и се подготвяха за идването на нощта. Бах легнал до един камък и чаках да дойдат едни платерини, когато забелязах едно голямо сребристо НЛО да се мотае над една скала близо до повърхността. Ококорих се и се доближих. Ня бях виждал толкова голяма платерина. Коремът и беше издут и приличаше на балон около нея множество мъжкари се потъркваха по тялото и сякаш въобще не съществувах за тях. Доближих се а те си продължаваха техния танц. Вдигнах харпуна целих се в голямата на мушка ми е няма как да пропусна, но нещо сърце не ми дава да стрелям. Плувам след тях а във мен пожар да стрелям или не, ловеца, хищника или човека ще надделее. На няколко пъти можех просто да завъртя харпунът в кълбото като пералня. На влизане Детелина ми каза „ Само да не срещнеш Нептун в това море” Дали той ми ги изпращаше тези риби дали ми бяха дар или изпитание. Още няколко пъти я вземах на мушка помислих да стрелям поне по мъжкарите, които също бяха доста добър размер. Това продължи около половин час като накрая просто свалих ластика да не би да ми хрумне да направя някоя беля и продължих след тях. Бах забелязал рибарска мрежа малко по-навътре от мястото на което ги бях видял застанах между рибите и мрежата като се опитвах да ги подплаша по- далеко от мрежата успяха да минат през протока. След това ги оставих да се наслаждават на момента си, а на мен ми остана спомена за красивата картина и танца на рибите.
Този сезон на няколко пъти виждах големи платерини със по-малки да плуват след тях и да си мисля, че са сватби, но сега ми беше ясно кое е истинска сватба. Радвам се, че успях да се сдържа и да не стрелям, надявам се сватбата да е продължила възможно най дълго. Малко след това морето ми показа и една голяма риба, но водата беше много бистра а аз много шумен повъртях се още малко, но беше се стъмнило и не се виждаше а мрежата ме притесняваше. Този път за първи път излизах доволен, че ни съм уцелил риба. Излязох преоблякох се сложих неопрена в кофата а върху нея боди борда, които става на маса изкарахме маринованият сафрид от бурканчето нарязахме лук за салата с маслини запалихме факлите за романтика и да гоним комарите,ако въобще ги имаше на този вятър и си казахме наздраве.
Вечерта пробвахме и за сафрид, но като гледах как не хващат тези около нас решихме да си починем. На сутринта ми се ставаше рано по изгрев да съм във водата, но нещо не ме домързя. Вечерта беше студена и ветровита. Вятъра намираше и малките дупчици на палатката да влезе вътре и да ни попе и често се будехме. Все пак посрещнах изгрева от брега а не от водата. Гледам от скалите рано-будници мятат бомбарди, но повечето са с рез това време един колега въдичар дойде да ме помоли да се опитам да извадя акумулатора от водата. Вечерта вълните са го отнесли от скалата заедно със стойката. Казах им да намерят некакво въже а аз ще отида за маската и плавниците. Върнах се там от където реших да вляза прибоя беше доста висок. Точно когата беше най-високо вълната се оттласках от скалата. Попитах ги за въжето и ми подадоха един рибарски конец, попитах няма ли друго, казаха че това ще издържи и ми показаха мястото където беше паднал. Гмурнах се, не се беше отдалечил много. Лежеше на дъното на една страна а стойката с крушката бяха до ръба на скалата. Завързах конеца но никак не ми се струваше надежден. Казах им да теглят като придържах конеца и усетих как олекна. Помислих че се е скъсал, но се оказа, че дръжката на акумулатора се е прерязала от въжето. Вдигнах го и го преместих до върха на една подводна скала. Докато го носех усещах странен вкус на водата. Помислих, че е от киселината, а и излизаха балончета от една от клемите. Не исках да си похабя подаръка-неопрена. Казах им, че това нещо пуска киселина, че е на плитко и ако искат да намерят едно здраво въже и нещо в което да го сложат и така да го извадят или после като се върна след гмуркането ако са измислели нещо да се обадят.. После докато се гмурках, се замислих за вкуса на водата беше по-подобен на вкуса на плоските батерии 4.5 V, които ближехме навремето да проверим дали имат ток вместо на химикал. Явно съм усещал тока, който е протичал между клемите във водата. Извадих стойката и излязох . Излизането беше малко зор, но успях някак да се задържа за скалата и да се придвижа на четири крака така, че да не ме отнесе и мен вълната.
Взех си и останалото оборудване и отидох да се гмуркам. Докато си обувах плавниците дойдоха и рибарите с лодка, на които явно беше и мрежата. Вадеха мрежата срещу течението, което ми помогна да видя какво има вътре. Зарадвах се, че вчерашната риба не я видях в мрежата или по точно нямаше едра риба иначе по-дребни проблясваха на слънцето от време на време. Най-накрая бях във водата. Риба имаше и на плиткото и на дълбокото с тази разлика, че по-на дълбоко минаваха и по-големи. В плиткото бях забелязал един пасаж, които се скри зад едни скали. Гмурнах се и се опитах да ги пресрещна. Видях процеп в скалата и легнах пред него, а слънцето се падаше зад мен. През цепнатината се показаха няколко риби, слънчевите лъчи преминаваха през нея, осветяваха морското дъно и заслепяваха рибите едната направо се поотърка в стрелата а друга застана пред нея изстрел и тя е на кукана. Постоях малко на плиткото после слязох и на по-дълбоко и на по-дълбоко. Понеже беше много бистро бях решил да погмуркам надълбоко. Правих салто няколко маха, после пикирам, лягам, броя до 20 и хайде на горе. Така няколко пъти. После броях до 30 няколко пъти. Странно чувствах някакво спокойствие и в същото време напрежиние. Спокойствието се пораждаше от обстановката наоколо бистро чисто и дори поразхвърлените камъни и канари изглеждаха подредено. Напрежението беше вътрешна борба страх от опиянението и непознаването на усещането за дълбочината затова и не чаках да изпитам някакъв порив за дишане а исках малко по-малко да преценявам времето, което мога да остана под вода на определена дълбочина, а и 30 секунди ми се виждаха предостатъчни да се насладя на красотите на дълбочините. При едно от гмурканията ми бях легнал зад едни скали видях как идват две големи платерина минават точно над мен вдигам харпуна опитвам да се прицеля в белия корем, стрелям улучвам, но явно не много добре а само съм одраскал рибата тя направи две три повъртания и се освободи. Не можах да видя дали съм я прострелял лошо и дали ще оживее. Лягах още няколко пъти на същото място веднъж се приближиха риби пред скалите и се опитах да се придвижа и да ги доближа. Бях по-високо от тях и не исках да стрелям по камъните. Опитах да стрелям без да се прицелвам, но пропуснах, когато изплувах видях една голяма опашка, която не беше на платерина. Опитах да я последвам но тя изчезна в синевата. Върнах се в плиткото. Лягам долу и стоя. Чуват ми се някакви гласове поглеждам нагоре едни младежи с харпун обикалят. Попитаха ме долу ли ги чакам рибите, че и горе ги имало. Казах, че щом могат да ги стрелят горе няма смисъл да лежат долу на мен горе нещо не ми се получава.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
boysa
boysa
...........................
 ...........................

Регистриран на : 19.06.2012
Брой мнения : 906 Рожд.дaта : 22.08.1976
Години : 45

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  roko koko Пет 28 Сеп 2012 - 12:48

Както винаги страхотен разказ 556b43b07afed4656d79 .........както и страхотен натюрморт 00cb7643c76cf487f206
roko koko
roko koko
...........................
 ...........................

Регистриран на : 14.09.2010
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 47

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  tolio_pm Нед 30 Сеп 2012 - 19:07

roko koko написа:АЛООООООУУ,кво става бе?..........

Ааааа,кой влиза Фаща:
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Това е Емо Бабанков а улова е от "Кротири" в Поморие за 2,5 часа
Поздрави и успех
tolio_pm
tolio_pm
...........................
 ...........................

Регистриран на : 18.10.2010
Брой мнения : 66 Рожд.дaта : 10.03.1978
Години : 44

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  boysa Вто 2 Окт 2012 - 22:10

Супер! Поздрави и ЗдрвЕ!
Ето и последните от Фичоза, от петък.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
boysa
boysa
...........................
 ...........................

Регистриран на : 19.06.2012
Брой мнения : 906 Рожд.дaта : 22.08.1976
Години : 45

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  tolio_pm Сря 3 Окт 2012 - 20:20

Искам да благодаря на Боян за всичко което направи за да успея да се "оправя" във Варна,въпреки че предния ден му бяха разбили колата и "отнесли" буквално всичко(телефони,ключове,документи тн. тн.)
Момчето заряза свойте си дела за да ми помогне,чака часове пред кабинета,вместо да се занимава със своя си проблем.
Не намирам думи да напиша какво мисля в момента
Боби-хиляди благодарности за всичко пич, искрено ти желая на теб и цялото ти семейство много здраве и дъъълги години щастие,много успехи в живота и "синьото"-винаги напред и нагоре
Сърдечни поздрави от Поморие

Пп: Бат Тони,моля този ми пост да остане в тази тема
Поздрави и наравни
tolio_pm
tolio_pm
...........................
 ...........................

Регистриран на : 18.10.2010
Брой мнения : 66 Рожд.дaта : 10.03.1978
Години : 44

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  justinian Чет 4 Окт 2012 - 10:08

:thumbsupsmiley
justinian
justinian
глоб.модератор
глоб.модератор

Регистриран на : 17.09.2009
Брой мнения : 917 Рожд.дaта : 05.02.1970
Години : 52

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  boysa Чет 4 Окт 2012 - 23:51

Благодаря, но няма за какво Анатоли!
Първо часовете бяха минути. При среща с близки хора часовете са минути а минутите часове.
Второ това е най-малкото, което мога да направя за теб. Ти ми върна частица от вярата в доброто в хората. Искам само да кажа, че малко преди рожденият ми ден в момент в който нищо не вървеше, получих от теб без дори да ме познаваш подарък – неопрен. Не знаех с какви думи да ти благодаря.
Трето Голяма част от разсказите ги пиша благодарение на теб и брат ми. Хора, които поради една или друга причина не са близо до морето или в него, но го обичат и милеят за него.
Видяхме се, поприказвахме, имах чувството, че се познаваме много отдавна. Дай Боже нещата при теб да се оправят. Аз вярвам, че ще можем някои ден след гмуркане да седнем, да хапнем, да пиинем и да разказваме за преживените мигове в синьото. Имаме много време пред нас и само от нас зависи как и за какво ще го използваме. Пожелавам ти най-вече здраве на теб и хората около теб. Нека мечтите на всички нас за по-добър живот се сбъднат тук в България!
boysa
boysa
...........................
 ...........................

Регистриран на : 19.06.2012
Брой мнения : 906 Рожд.дaта : 22.08.1976
Години : 45

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  roko koko Пет 5 Окт 2012 - 10:50

worshippy thumbsUp_icon 556b43b07afed4656d79 135d02aa35ad75a2cb71
roko koko
roko koko
...........................
 ...........................

Регистриран на : 14.09.2010
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 47

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  Pretor Съб 6 Окт 2012 - 20:08

Една редена рибна салата :

[You must be registered and logged in to see this image.]
Pretor
Pretor
...........................
 ...........................

Регистриран на : 01.07.2010
Брой мнения : 261 Рожд.дaта : 15.01.1967
Години : 55

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  vatus Съб 6 Окт 2012 - 21:04

Казах ти аз неотдавна, че си художник-приложник и пак ти го казвам - рибният ти натюрморт изкъртва ламарината от мивката ти. sunglasses2
И аз вчера горе-долу имах подобни резултати - 23 чернокопа /подбирани/ и две платерини- баба и внучка, ама за разлика от твоите, моите бяха грозна картинка, че с голямата вилица така ги перфорирам, че някой застъпник риболюбител може да ме съди за касаплък. mistaken
vatus
vatus
...........................
 ...........................

Регистриран на : 11.06.2009
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 66

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  tolio_pm Нед 7 Окт 2012 - 19:29

Понеже е те тоя "ПЪН"

[You must be registered and logged in to see this image.]
Не мое се оправи със снимките,а аз имах "ангажименти" с младежите,си позволих да преснимам днешния му улов от телефона му-за което се извинявам но "сони"-то толко си може
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
За инфо Емо Бабанков-само не разбрах дали е успял да се регне тук
Поздрави и наравни
tolio_pm
tolio_pm
...........................
 ...........................

Регистриран на : 18.10.2010
Брой мнения : 66 Рожд.дaта : 10.03.1978
Години : 44

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  КИРО Нед 7 Окт 2012 - 19:46

И да е успял,до 5-6 дена ако не се представи,
се трие профила. sunglasses2
КИРО
КИРО
администратор
 администратор

Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21334 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 64

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  Pretor Нед 7 Окт 2012 - 20:29

vatus написа:Казах ти аз неотдавна, че си художник-приложник и пак ти го казвам - рибният ти натюрморт изкъртва ламарината от мивката ти. sunglasses2
И аз вчера горе-долу имах подобни резултати - 23 чернокопа /подбирани/ и две платерини- баба и внучка, ама за разлика от твоите, моите бяха грозна картинка, че с голямата вилица така ги перфорирам, че някой застъпник риболюбител може да ме съди за касаплък. mistaken

Откак преспах у Камика, се възвисих духовно :). Вчера щяха да са повече, обаче строших стрелата по никое време 140123 . Днес ме домързя да снимам натюрморта, пък и жената вчера си взе петте пари с попчетата и не се занимавах с тях.

КИРО написа:И да е успял,до 5-6 дена ако не се представи,
се трие профила. sunglasses2
Споко, Тольо ще го представи super .
Pretor
Pretor
...........................
 ...........................

Регистриран на : 01.07.2010
Брой мнения : 261 Рожд.дaта : 15.01.1967
Години : 55

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  КИРО Нед 7 Окт 2012 - 22:20

Не е проблема някой да го представи.
Сам трябва да го направи,защото като влезем с Петьо
в определен отдел на административния панел,
тези които не са го направили сами, им стоят никовете,
и съответно си ги изтриваме.

Целта ни е да ограничим колкото можем,недоброжелателните
четящи и несподелящи елементи в този форум.

То и за това все се въртим около 700 и кусур регистрирани де.
Другите в повече са си на Булти никовете. spying
КИРО
КИРО
администратор
 администратор

Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21334 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 64

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  Pretor Пон 8 Окт 2012 - 9:36

Той набора и по другите форуми е така :6e6ebecd09233a .
Pretor
Pretor
...........................
 ...........................

Регистриран на : 01.07.2010
Брой мнения : 261 Рожд.дaта : 15.01.1967
Години : 55

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  boysa Вто 9 Окт 2012 - 16:55

Поздравления за улова на всички и респект!
boysa
boysa
...........................
 ...........................

Регистриран на : 19.06.2012
Брой мнения : 906 Рожд.дaта : 22.08.1976
Години : 45

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  justinian Вто 9 Окт 2012 - 22:30

КИРО написа:Не е проблема някой да го представи.
Сам трябва да го направи,защото като влезем с Петьо
в определен отдел на административния панел,
тези които не са го направили сами, им стоят никовете,
и съответно си ги изтриваме.

Целта ни е да ограничим колкото можем,недоброжелателните
четящи и несподелящи елементи в този форум.

То и за това все се въртим около 700 и кусур регистрирани де.
Другите в повече са си на Булти никовете. spying

Кире, за Анатоли и за Емо Бабанков гарантирам лично. :609c1f728720fb
justinian
justinian
глоб.модератор
глоб.модератор

Регистриран на : 17.09.2009
Брой мнения : 917 Рожд.дaта : 05.02.1970
Години : 52

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  Pretor Сря 10 Окт 2012 - 8:55

Ей, заформи се Поморийската мафия :6e6ebecd09233a .
Pretor
Pretor
...........................
 ...........................

Регистриран на : 01.07.2010
Брой мнения : 261 Рожд.дaта : 15.01.1967
Години : 55

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  vatus Сря 10 Окт 2012 - 10:20

смях смях смях Не стига, че избиват рибата в региона, ами и с протекции spying смях :525707397c05bb
vatus
vatus
...........................
 ...........................

Регистриран на : 11.06.2009
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 66

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  tolio_pm Сря 10 Окт 2012 - 12:49

vatus написа: смях смях смях Не стига, че избиват рибата в региона, ами и с протекции spying смях :525707397c05bb
Аууууу- това е нЕкаква долна инсинУация :d5b65c17bec10f angel19
tolio_pm
tolio_pm
...........................
 ...........................

Регистриран на : 18.10.2010
Брой мнения : 66 Рожд.дaта : 10.03.1978
Години : 44

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  roko koko Сря 10 Окт 2012 - 13:12

Нищо не споменахте за яренцето при камъка ....за яренцето викам нищо не казахте и показахте.Нема ли dce6ea135d817e20cff5
roko koko
roko koko
...........................
 ...........................

Регистриран на : 14.09.2010
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 47

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  vatus Сря 10 Окт 2012 - 14:40

roko koko написа:Нищо не споменахте за яренцето при камъка ....за яренцето викам нищо не казахте и показахте.Нема ли dce6ea135d817e20cff5

Рокич, в Булти форума има лека ретроспекция на ярешкия помен при Камъка.
Има и няколко снимки които Претора щракна с телефоня.
vatus
vatus
...........................
 ...........................

Регистриран на : 11.06.2009
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 66

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  Pretor Сря 10 Окт 2012 - 15:42

roko koko написа:Нищо не споменахте за яренцето при камъка ....за яренцето викам нищо не казахте и показахте.Нема ли dce6ea135d817e20cff5

Яренце казваш sunglasses2 . Гадно беше a275a53363d0ff61431f . Много гадно :21fe7b94c4e424 . Особено накрая sausage . Такваз мъка скоро не ме беше мъчила. И на кира Панайота анасонлийката и тя беше гадна. Добре че не дойдоха всички, че щеше да е още по-гадно и то на повече хора :525707397c05bb .
Pretor
Pretor
...........................
 ...........................

Регистриран на : 01.07.2010
Брой мнения : 261 Рожд.дaта : 15.01.1967
Години : 55

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  roko koko Сря 10 Окт 2012 - 16:05

Вкарахте по някоя и друга стрела в нежната му тъкан c3e619afd2339e86975b
roko koko
roko koko
...........................
 ...........................

Регистриран на : 14.09.2010
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 47

Върнете се в началото Go down

важна тема Re: Сезон 2012

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 8 от 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите