Относно таксата за пускане на лодки в Бяла
Страница 22 от 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Re: Относно таксата за пускане на лодки в Бяла
Мънца, съгласен съм с теб за Фейсбук. Реално е необходимо някой да напише един пост (предполагам, че най добре е да е някой от тези, който участвахте в предаването) и после всички да тръгнат да лайкват поста - колеги рибари, ътехни познати, роднини, приятели...
Аз лично не съм пускал и не знам кога ще ми се наложи да пускам от Бяла, но изцяло подкрепям каузата. По времето на предаването все още нямах лодка и затова не дойдох.
Аз лично не съм пускал и не знам кога ще ми се наложи да пускам от Бяла, но изцяло подкрепям каузата. По времето на предаването все още нямах лодка и затова не дойдох.
Plamen- ...........................
Брой мнения : 1777 Рожд.дaта : 12.04.1974
Години : 46
Да де, идеята е ясна, ама пусках два поста два поредни дни, резултат - 0 лайка и споделянияp_trustworthy написа:Мънца, съгласен съм с теб за Фейсбук. Реално е необходимо някой да напише един пост (предполагам, че най добре е да е някой от тези, който участвахте в предаването) и после всички да тръгнат да лайкват поста - колеги рибари, ътехни познати, роднини, приятели...

Те ти и 3 кила сафрид със 130 лайка [You must be registered and logged in to see this link.]
Тва събра 10 лайка ... [You must be registered and logged in to see this link.]
Не искам да живея в такава олигофренска държава, честно Ви казвам! И във форумите е същата работа, е го онзи ден кво стана - Виктор е поредния, който се отказа да пише, а в същия момент един друг човечец си гледка сутрин, обед и вечер, прави си гаргара на поразия и така ще продължи, щото ... аве заеби, не ми се занимава повече с простотии

Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 49
Туй лайк ко означава ????Мънцата написа:
Аз писах във Фейса - за 5 часа имаше 0 лайка! И го изтрих!
Деба и сурат"книжарницата" му д......

КИРО- администратор
Брой мнения : 21217 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 63
Лайк - харесванеКИРО написа:Туй лайк ко означава ????Мънцата написа:
Аз писах във Фейса - за 5 часа имаше 0 лайка! И го изтрих!
Деба и сурат"книжарницата" му д......![]()

Според мен, правилният подход е административният съд, но трябва юрист запознат с материала да каже какви са ни шансовете в съда. Защото, те на практика взимат такса за преминаване през общинска територия. Освен това, има и дискриминация, защо за техните жители ще е 8лв на месец, а за други 10 на пускане. Нали всички граждани са равни. Знам със сигурност, че този кмет няма да се кандидатира повече.....
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 57
Трябва и някой, на който му се занимава.EU_BG_akademika написа:Според мен, правилният подход е административният съд, но трябва юрист запознат с материала да каже какви са ни шансовете в съда.

Последната промяна е направена от Мънцата на Вто 14 Юли 2015 - 21:26; мнението е било променяно общо 1 път
Ай да спрем за Бяла - видяхме за кво иде реч там.
КИРО- администратор
Ами то в цялата държава е такова положението, щот сме държава на мишоци!КИРО написа:Ай да спрем за Бяла - видяхме за кво иде реч там.
Това към мен ли?Мънцата написа:Ами то в цялата държава е такова положението, щот сме държава на мишоци!КИРО написа:Ай да спрем за Бяла - видяхме за кво иде реч там.
КИРО- администратор
Мънца и аз писах отговор лайк на твоя ано сега не го откривам

savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 59
КИРО написа:Това към мен ли?Мънцата написа:Ами то в цялата държава е такова положението, щот сме държава на мишоци!КИРО написа:Ай да спрем за Бяла - видяхме за кво иде реч там.

Последната промяна е направена от Мънцата на Вто 14 Юли 2015 - 21:53; мнението е било променяно общо 1 път
Изтрих си постовете Сави, просто няма смисъл, затова не ги откривашsavi aleksiev написа:Мънца и аз писах отговор лайк на твоя ано сега не го откривам![]()

Мънцата написа:
Ами то в цялата държава е такова положението, щот сме държава на мишоци!
Не точно мишоци, мисленето ни е погрешно, всеки расъждава...Не съм толкова прост, да се блъскам заради другите... и това е от най дребните, до най едрите неща. За жалост такъв ни е манталитета...

Карай, здраве да е, тя нашата се утече... такъв ни бил късмета, да живеем във времена на промени. Дано младежите са с по правилно мислене.......

EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 57
Мънцата написа:Да де, идеята е ясна, ама пусках два поста два поредни дни, резултат - 0 лайка и споделяния![]()
и аз не съм лайкнал но имено от твойте постове се мотивирах да им пиша

Мънцата написа:И във форумите е същата работа, е го онзи ден кво стана - Виктор е поредния, който се отказа да пише
И за това мога много неща да кажа,защото го познавам човека(случайно) много преди да се запозная реално с него,РИБОЛОВА му е в кръвта (само това ще споделя) А относно форума(ите) помниш в Поморие пред една дискотека говорихме 2 часа и още тогава ти казах че форума ИЗДИША
И аз вече почнах така да разсъждавам брат. И това е правилното мисленеEU_BG_akademika написа:Мънцата написа:
Ами то в цялата държава е такова положението, щот сме държава на мишоци!
Не точно мишоци, мисленето ни е погрешно, всеки расъждава...Не съм толкова прост, да се блъскам заради другите... ъ

Мънцата написа: ама пусках два поста два поредни дни, резултат - 0 лайка и споделянияЕ го на и на Златко поста, виж за какво става дума и брой лайковете - [You must be registered and logged in to see this link.]
Те ти и 3 кила сафрид със 130 лайка [You must be registered and logged in to see this link.]
Не ми ги отваря тези - рестриктнат съм, но разбрах какво имаш предвид

Plamen- ...........................
Брой мнения : 1777 Рожд.дaта : 12.04.1974
Години : 46
Пропускаш най-важното брат - Форума се прави от Хората в негоdobria1 написа:А относно форума(ите) помниш в Поморие пред една дискотека говорихме 2 часа и още тогава ти казах че форума ИЗДИША

Мънцата написа:Пропускаш най-важното брат - Форума се прави от Хората в негоdobria1 написа:А относно форума(ите) помниш в Поморие пред една дискотека говорихме 2 часа и още тогава ти казах че форума ИЗДИША![]()
Да ама освен Хора трябва да има сред тях и РИБАРИ щото форума е именно такъв а не клюкарник
Първото е това, с 5 лайка - [You must be registered and logged in to see this link.]p_trustworthy написа:Мънцата написа: ама пусках два поста два поредни дни, резултат - 0 лайка и споделянияЕ го на и на Златко поста, виж за какво става дума и брой лайковете - [You must be registered and logged in to see this link.]
Не ми ги отваря тези - рестриктнат съм, но разбрах какво имаш предвид![]()
Второто е това, със 130 лайка

[You must be registered and logged in to see this image.]
Нещо не те разбрах!dobria1 написа:Мънцата написа:Пропускаш най-важното брат - Форума се прави от Хората в негоdobria1 написа:А относно форума(ите) помниш в Поморие пред една дискотека говорихме 2 часа и още тогава ти казах че форума ИЗДИША![]()
Да ама освен Хора трябва да има сред тях и РИБАРИ щото форума е именно такъв а не клюкарник
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 50
Не е така, идеята на ТОЗИ форум никога не е била такаваdobria1 написа:Да ама освен Хора трябва да има сред тях и РИБАРИ щото форума е именно такъв а не клюкарник

D.Dimitrov написа:Нещо не те разбрах!dobria1 написа:Мънцата написа:Пропускаш най-важното брат - Форума се прави от Хората в негоdobria1 написа:А относно форума(ите) помниш в Поморие пред една дискотека говорихме 2 часа и още тогава ти казах че форума ИЗДИША![]()
Ще се опитам да ти обясня наживо (ако се видим утре на БУКЕТА ) че тука ОСРАХМЕ (за пореден път) темата
Що да сме я осрали, нищо и няма на темата, пък и продължение дали ще има, не се знаеdobria1 написа: че тука ОСРАХМЕ (за пореден път) темата

Верно май така е станало отново/изключвам коментарите относно преките действия относно слипа/ ама много мъка явно има по нашите земи..dobria1 написа: тука ОСРАХМЕ (за пореден път) темата
Айде сега метани на Любачето!
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 50
Добре,а защо не пишеш като се прибереш от риболов?dobria1 написа: Да ама освен Хора трябва да има сред тях и РИБАРИ щото форума е именно такъв а не клюкарник
Виждаш,че аз след всяко излизане се отчитам като поп.
ТИ защо не го правиш.
И не само ти - много са.
Как искате форум,като във фейса се хвалите,тука сеир гледате.
Виктор може да е рибар,нямам поглед ,не го познавам как е в морето.
Ама не върви с грешно инфо да вържеш доста народ да си разхождат лодките до Болата.
В същото време там има варненски лодки,и си търкат очите,защото един сафрид не са хванали,
не че не могат де.
Искате коректност,но вашата не я давате,еее как да стане форум????
КИРО- администратор
Страница 22 от 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Страница 22 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
» MotorGuide - стойка за РИБ лодки
» Продавам газова печка за отопление
» Риболов на река Факийска-Бургаско
» Продавам газова печка за отопление
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» Риби на борсата
» С лодка в морето - 2020
» Къде кълве барбун в момента
» Риболов с Директен телескоп и Спиди!!!
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЛЕФЕР (Чернокоп) В МОМЕНТА?
» ВРЕМЕТО В МОМЕНТА И ПРОГНОЗА - 2016 -2020г
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
» ТЕХНИКИ И ТАКТИКИ ЗА УЛОВ НА ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ