Яз.Искър Вълчи дол
Яз.Искър Вълчи дол
Здравейте колеги отвори ми се възможност да посетя частния язовир към Вълчи дол Искър можете ли да ми дадете някаква информация за там. Ако някой е посетил язовира да сподели за излета там просто да знам как да се подготвя благодаря предварително

Кирил Калчев- ...........................
Брой мнения : 1055 Рожд.дaта : 01.07.1978
Години : 42
Re: Яз.Искър Вълчи дол
По мое инфо има бяла риба и шаран. От дребните има каракуда и бабушка. Вземи си малки рибки и заложи поне две отстрани по към стената само на кука без тежест. На рибките им одрежи опашките. за останалите риби си вземи фидер и си намери някое ръбче на 20тина метра навътре. Захранка от магазина ама повземи повечко бял и торен. Също и консерви от млечна царевица. Има много риба и след началното задраво захранване трябва да храниш постоянно. На всяко кълване.
rikitikitavi- ...........................
Брой мнения : 2273 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 45
rikitikitavi написа:По мое инфо има бяла риба и шаран. От дребните има каракуда и бабушка. Вземи си малки рибки и заложи поне две отстрани по към стената само на кука без тежест. На рибките им одрежи опашките. за останалите риби си вземи фидер и си намери някое ръбче на 20тина метра навътре. Захранка от магазина ама повземи повечко бял и торен. Също и консерви от млечна царевица. Има много риба и след началното задраво захранване трябва да храниш постоянно. На всяко кълване.
Май ще сме заедно чакай :8ac9254b304298
Утре с колегата rikitikitavi мятаме шараните
дай боже после да има репортаж
п.с е то и да има и да няма риба пак ще има репортаж
:b23b8673c6466f няма време , как се спи сега не знам
дай боже после да има репортаж

п.с е то и да има и да няма риба пак ще има репортаж
:b23b8673c6466f няма време , как се спи сега не знам

минаха малко дни да се поуспокоят нервите и вече мога да драсна няколко реда.
Язовира е пълен с риба и то доста трофейни рибоци.За мое огромно съжаление не успях да хвана и една риба цял ден. Сутринта подходихме стандартно с правене на петна за едри и дребни риби при близка дистанция и различни типове хранене. Имаше петно с ароматизирана царевица с глина и бисквита. Имаше и петно за фидер и плувка с пелети, добра захранка и бели червей. За ритум първобеше послано едно петно и чак тогава почнах ритъм с фидера.Отделно имаше и въдици с мъртва рибка за хишник. След най-различни опити се оказа, че всичките риби в язовира са на повърхноста и по никакъв начин не можем да ги излъжем да слязат в ледената вода на дъното. До едно паднало дърво имаше наизлезли на припек много 200грамови червеноперки. Хванах няколко за проба ама не бяхме дошли за това. Пробвахме на повърхноста и колегите изкараха няколко таранки по близо килце. Докато събера една плувка и се скриха.После се пробвах да дигна храната горе и да правя бавно потъващо петно. за поовин час завъртях червеноперките и после явно дойде голама риба и ги пръсна. Ама не можах да накарам да кълве. Каквото и да правих не можах да накарам да ми клъвне нищо по едро от червенопер. Слетобедното кълване на повърхността се изрази в няколко таранки от споменатия калибър и някоя о червеноперките. В 16 часа почна постепенно усилващ се вятър и рибата слезе още надолу и така и не можахме да я хванем. Разбира се пробвах и силикони ма имах едно рахитично чук и толкоз.
За край какво да кажа. Явно хич ме няма в речния риболов. Приемам всякакви съвети.А в таранката имаше хайвер, добре узрял.
Язовира е пълен с риба и то доста трофейни рибоци.За мое огромно съжаление не успях да хвана и една риба цял ден. Сутринта подходихме стандартно с правене на петна за едри и дребни риби при близка дистанция и различни типове хранене. Имаше петно с ароматизирана царевица с глина и бисквита. Имаше и петно за фидер и плувка с пелети, добра захранка и бели червей. За ритум първобеше послано едно петно и чак тогава почнах ритъм с фидера.Отделно имаше и въдици с мъртва рибка за хишник. След най-различни опити се оказа, че всичките риби в язовира са на повърхноста и по никакъв начин не можем да ги излъжем да слязат в ледената вода на дъното. До едно паднало дърво имаше наизлезли на припек много 200грамови червеноперки. Хванах няколко за проба ама не бяхме дошли за това. Пробвахме на повърхноста и колегите изкараха няколко таранки по близо килце. Докато събера една плувка и се скриха.После се пробвах да дигна храната горе и да правя бавно потъващо петно. за поовин час завъртях червеноперките и после явно дойде голама риба и ги пръсна. Ама не можах да накарам да кълве. Каквото и да правих не можах да накарам да ми клъвне нищо по едро от червенопер. Слетобедното кълване на повърхността се изрази в няколко таранки от споменатия калибър и някоя о червеноперките. В 16 часа почна постепенно усилващ се вятър и рибата слезе още надолу и така и не можахме да я хванем. Разбира се пробвах и силикони ма имах едно рахитично чук и толкоз.
За край какво да кажа. Явно хич ме няма в речния риболов. Приемам всякакви съвети.А в таранката имаше хайвер, добре узрял.
rikitikitavi- ...........................
Брой мнения : 2273 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 45
Рики все едно чета моя излет на Звънец.....единственото което направих е да преовлажня захранката за да правя хубав облак и да задържа таранката ...Иначе идилия .Риба има скача като бясна но е на 40 санта под повърхността ...между другото бях единствения който хващаше...Ми при положение ,че пред нас е 3.50 метра кой да се сети да си вдигне чак толкова плувката :217b315cad77fe :217b315cad77fe ...на 22 заминавам пак за там и ще ми е интересно ако някой сподели нещо...
xpynxpyn- ...........................
Брой мнения : 279 Рожд.дaта : 01.12.1976
Години : 44
xpynxpyn написа:Рики все едно чета моя излет на Звънец.....
А ние чакаме някой ходил на Звънец да сподели нещо тук [You must be registered and logged in to see this link.]
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
» MotorGuide - стойка за РИБ лодки
» Продавам газова печка за отопление
» Риболов на река Факийска-Бургаско
» Продавам газова печка за отопление
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» Риби на борсата
» С лодка в морето - 2020
» Къде кълве барбун в момента
» Риболов с Директен телескоп и Спиди!!!
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЛЕФЕР (Чернокоп) В МОМЕНТА?
» ВРЕМЕТО В МОМЕНТА И ПРОГНОЗА - 2016 -2020г
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
» ТЕХНИКИ И ТАКТИКИ ЗА УЛОВ НА ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ