с. Звъничево
с. Звъничево
Здравейте! Вчера обикаляхме да разучаваме язовирите около Пазарджик. И се натъкнахме на 1 точно на входа на село Звъничево (селце на 5 мин. от града посока Велинград) . Хвърлихме там въдиците и зачакахме.След известно време дойде някакаф и започна да ни говори,че тук имало само големи магарета и мн трудно се хващали...изкара телефона и ни показа как миналата година хванал Амур-23кг...ако някой може да ми каже малко повече за този водоем ще съм му мн благодарен.
Гост- Гост
Re: с. Звъничево
Може би попадна точно на човека,които ще ти направи бьрз разбор.
Значи пьрво водоема е кьм ловното тоест се изисква допьлнителен билет плюс този които е от иара.Има и частни лица които го охраняват и зарибяват.В това число влизам и аз.За популацията от риби кво да ти кажа,има почти всичко.Каракуда(таранка)кефал(клен)червеноперка,уклей,лин,толстолоб,шаран,амур и то все трофейни.Костур,щука,сом,с две думи богат на риби.Последните години се навьдиха много раци.Ако си шаранджия начина по които трябва да тьрсиш шарани или амури трябва да е задьлжително с повдигач.Пуснеш ли на дьното нищо няма да стане,раците ще ти скьсат нервите.Има две места на които се ловят рибите,всичко друго е загуба на време.Местата са по средата на водоема,плиткажи с дьлбочини между 2-2,4метра.Ако нещо друго те интересува свиркай.
п.п Аз пьк в момента сьм на Поморие и разпускам при вас. :dancingHappy_i
Значи пьрво водоема е кьм ловното тоест се изисква допьлнителен билет плюс този които е от иара.Има и частни лица които го охраняват и зарибяват.В това число влизам и аз.За популацията от риби кво да ти кажа,има почти всичко.Каракуда(таранка)кефал(клен)червеноперка,уклей,лин,толстолоб,шаран,амур и то все трофейни.Костур,щука,сом,с две думи богат на риби.Последните години се навьдиха много раци.Ако си шаранджия начина по които трябва да тьрсиш шарани или амури трябва да е задьлжително с повдигач.Пуснеш ли на дьното нищо няма да стане,раците ще ти скьсат нервите.Има две места на които се ловят рибите,всичко друго е загуба на време.Местата са по средата на водоема,плиткажи с дьлбочини между 2-2,4метра.Ако нещо друго те интересува свиркай.

п.п Аз пьк в момента сьм на Поморие и разпускам при вас. :dancingHappy_i
beis- ...........................
Брой мнения : 359 Рожд.дaта : 05.05.1975
Години : 45
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
» NIKGEO - ГАЛИН
» Риболов на река Факийска-Бургаско
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
» С лодка в морето - 2021
» Под-Тема : Сладководни риби в България - коментари, допълнения и въпроси.
» ИАРА - ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ
» Light Rock Fishing
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» Помощ при избор на сонар
» ЗАБРАНЕНО, ЗАБРАНИ за Гърция.
» MotorGuide - стойка за РИБ лодки
» Продавам газова печка за отопление
» Продавам газова печка за отопление