GO FISHING BG.ForumsClub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ФРЕОН , ХЛАДИЛНИ МАСЛА И МЕДНИ ТРЪБИ

Създайте нова тема   Напишете отговор

Go down

ФРЕОН , ХЛАДИЛНИ МАСЛА И МЕДНИ ТРЪБИ Empty ФРЕОН , ХЛАДИЛНИ МАСЛА И МЕДНИ ТРЪБИ

Писане  emanuil on Пет 1 Фев 2013 - 14:47

"Одисей Трейд ООД" е основана през 2011 год. с основна дейност внос и дистрибуция на хладилни агенти NORDCOOL USA, хладилни масла NEXT LUBRICANTS USA, добавки за А/С системи и медни тръби за климатичната и хладилна индустрия.

Предлагаме пълна техническа, логистична подръжка и хладилни агенти с най-високо качество тествани и сертифицирани в съответствие със стандард ARI-700 от лаболатории Intertek и SGS.

Предлагайки на клиентите си първокачествени продукти и услуги на изключително конкурентни цени "Одисей Трейд ООД" успя за кратък период от време да се наложи на Българския пазар, като вече сме основен доставчик на утвърдени в хладилната индустрия фирми и представители на голяма част от европейските и японските автомобилни производители.

Предлагайки професионални решения за вашия бизнес в наше лице ще намерите надежден партньор, който е готов да приеме и изпълни всяка ваша стандартна поръчка или поръчка със специални изисквания. Фирмата разполага със складови бази в Варна, София, Сливен и Горна Оряховица.

Независимо от вашето местоположение имаме възможността да ви предоставим услугата врата-врата, така че да Ви улесним максимално с цел да не бъде нарушен работния ви ритъм.

http://www.nordcool.bg
emanuil
emanuil
...........................
  ...........................

Регистриран на : 31.08.2010
Брой мнения : 618 Рожд.дaта : 23.02.1971
Години : 49

http://www.nordcool.bg/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


Създайте нова тема   Напишете отговор
 
Права за този форум:
Можете да отговаряте на темите