Да си върнем България!
Страница 1 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Да си върнем България!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Излезте всички да подкрепим всички от Варна
Излезте всички да подкрепим всички от Варна
carpsliven2- ...........................
Брой мнения : 2111 Рожд.дaта : 09.08.1972
Години : 48
Re: Да си върнем България!
За какво бе Васе ?
Не че няма, за какво да се стачкува. Ама вече се обърках.

Не че няма, за какво да се стачкува. Ама вече се обърках.

Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11743 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 67
Следете ми профила във Фейса,ще разберете защо.Евала,Сливен!
nissana- ...........................
Брой мнения : 765 Рожд.дaта : 30.04.1966
Години : 54
Иначе пак няма да има виновен.. разкриха вече октопода в енергото а само той ли е? Изгониха децата ни в чужбина и стана невъзможно да се живее в България..
Нашите дядовци и прадядовци се биха с други народи за да не сме роби.. Ние трябва да се бием със собствения си народ!
Нашите дядовци и прадядовци се биха с други народи за да не сме роби.. Ние трябва да се бием със собствения си народ!
За тока Любак,за тока - всяка вечер има във Варна митинги.Любак написа:За какво бе Васе ?![]()
Не че няма, за какво да се стачкува. Ама вече се обърках.![]()
КИРО- администратор
Брой мнения : 21227 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 63
[You must be registered and logged in to see this image.]
123
Аз сьм на 100% че ще отида :thumbsupsmileyКИРО написа:За тока Любак,за тока - всяка вечер има във Варна митинги.Любак написа:За какво бе Васе ?![]()
Не че няма, за какво да се стачкува. Ама вече се обърках.![]()
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 51
Не прекалиха а се осраха.Съпругата ми по цял ден си е у дома защото е в майчинство и сметката не се влияе от това ,че имало празници-потреблението е едно и също.Миналия месец 310 кинта ток-този месец 645 ..???
Не знам какво се прави по митинги и протести не съм много по тия неша -НО ТОЗИ ПЪТ СЪМ С НАРОДА ,С РОДИТЕЛИТЕ МИ С ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ,С ПЕНСИОНЕРИТЕ ,С УЧИТЕЛИТЕ ,С БЕЗРАБОТНИТЕ,СЪС СИРАЦИТЕ И ВЪОБЩЕ СЪС ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ ДА БЪДАТ ОГРАБВАНИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА ОТ МОНОПОЛИСТИ ДОВЛЕЧЕНИ У ДОМА ОТ ПРОДАЖНИЦИ ПРОДАЛИ НАРОДА СИ И СОБСТВЕНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.......... :5f3aea9b1ac151
Не знам какво се прави по митинги и протести не съм много по тия неша -НО ТОЗИ ПЪТ СЪМ С НАРОДА ,С РОДИТЕЛИТЕ МИ С ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ,С ПЕНСИОНЕРИТЕ ,С УЧИТЕЛИТЕ ,С БЕЗРАБОТНИТЕ,СЪС СИРАЦИТЕ И ВЪОБЩЕ СЪС ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ ДА БЪДАТ ОГРАБВАНИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА ОТ МОНОПОЛИСТИ ДОВЛЕЧЕНИ У ДОМА ОТ ПРОДАЖНИЦИ ПРОДАЛИ НАРОДА СИ И СОБСТВЕНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.......... :5f3aea9b1ac151
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4387 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 45
То вече и мен не ме бива да се блъскам,но щом и варненската полиция
подкрепя стачкуващите,и не им прави много проблеми -
може и да има оправия най-накрая.
И ме е яд,че продължават да ни баламосват с глупости от рода на повечето дни за отчитане.
А то е ясно,че ни дърпат от джобовете безнаказно,и никой не ги удря по кунките.
Ако всички градове се вдигнат наведнъж ( да не му стигнат полицаите на Цанко ),
ще се получи искането на народа.
Другото лошо е - че тези пари дето ни скубят излизат зад граница,не оставят в България поне.
подкрепя стачкуващите,и не им прави много проблеми -
може и да има оправия най-накрая.
И ме е яд,че продължават да ни баламосват с глупости от рода на повечето дни за отчитане.
А то е ясно,че ни дърпат от джобовете безнаказно,и никой не ги удря по кунките.
Ако всички градове се вдигнат наведнъж ( да не му стигнат полицаите на Цанко ),
ще се получи искането на народа.
Другото лошо е - че тези пари дето ни скубят излизат зад граница,не оставят в България поне.
КИРО- администратор
Неделя 11,00 часа.
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Да не си забравим миналото.
КИРО- администратор
КИРО написа:Другото лошо е - че тези пари дето ни скубят излизат зад граница,не оставят в България поне.
Точно това е разграбването на дръжавата и износ на нац.доход. Тукашните ЕРП-та, под формата на консултантски услуги, ремонти и незнам си още какви фиктивни измишльотини , плащат на фирмите-майки в чужбина и така хем си намалят печалбата да не плащат данъци, хем кинтите заминават зад граница, да не говорим за заплатите на директорския борд дето управлява това източване -някъде по 80-100 хилки на калпак месечно. Наистина нещата опират до пълна национализация на ЕРП-тата и преминаването им отново към НЕК. Изкарването им от НЕК е подобно на другата измишльотина с топлинните счетоводители, които също като тях товарят с допълнителни разходи сметките за парно и топла вода. Днес слушам новата играчка, дето вожда я направи вчера шеф. Ми то става от трън та на глог. Тя жената си въртяла далаверите с електронен магазин за продажба на цигари /забранено от закона, ама тя не знаела горката/ и сега ще чакаме да вкарала тя в ред нещата с тоците. И как щяла да ги вкара - като глобяла ЕРП-тата. И тези ЕРП-та къде ще си калкулират платената глоба? Естествено в сметките за тока, било като невъзвръщаеми загуби, било като още едно редче нейде из фактурата.....
JimBeam- ...........................
Брой мнения : 1427 Рожд.дaта : 10.02.1962
Години : 59
В Албания изгониха ЧЕЗ.
Ако сме единни и излезнем всички на протест, Бойко ще клекне и ще изгонят ЕРП-тата от България!
Ако сме единни и излезнем всички на протест, Бойко ще клекне и ще изгонят ЕРП-тата от България!
.
Последната промяна е направена от HAZART на Вто 2 Сеп 2014 - 10:31; мнението е било променяно общо 1 път
HAZART- ...........................
Брой мнения : 1107 Рожд.дaта : 06.10.1969
Браво Васе страхотна идея :dancingHappy_iHAZART написа:Не е ли по-лесно ако всеки излезе на улицата пред дома си и удари с кирката в ел.таблото.Може да са богати но зор ще видят да подменят няколко хиляди ел.табла и когато ги сменят пак. :f38b1c44c48ae2
наско хвойнев- ...........................
Брой мнения : 2014 Рожд.дaта : 26.05.1977
Години : 43
Проблема не е в ЕРПтата а в тез дето уж трябва да ги контролират,сега ли се сетиха че правят далавери или са им запушвали ушите и очите с тлъсти пачки.А най големия проблем е в съдебната система,някой да е чул обикновен човек да осъди някой от монополите(банков,застрахователен,енергиен).Протестите трябва да са за цялостната политика и на сегашните и на предишните дерибеи.Само че както виждаме не подбират средства поръчаха да наръгат Иван Петров в кръста ,да си прави сметката той а и останалите дето надигат глави ,че следващия път може и по нагоре и надълбоко да го ръгнат.
вакрил- вече не е сред нас
Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Години : 52
123
Миналия месец 310 кинта ток-този месец 645 ..???
При мене е сьщата история само че аз при 350лв сметка ми писна и купих два климатика последно поколение /деветки 2бр за 3000лв с отстьпката/ наи икономичните до момента
и честито брьснене следващият месец 630лв. Комшията /вносител и монтаж на климатиците/ го викнах на очна ставка
и се пули като клен .Сега сигурно пали свещи да ми е по-малка сметката /а може и да е в челните редици на стачкуващите/ че ако пак ме изтресьт ще ги сваля скьпите и ще сложа 2 по 700лв.

Момци,проблема е във всичко,но да озаптим Енергото е добро начало.Не мога да кача снимката със знамената от неделя да ми видите готината муцуна в първите редици....
nissana- ...........................
Брой мнения : 765 Рожд.дaта : 30.04.1966
Години : 54
Ето малко интересно четиво
[You must be registered and logged in to see this link.]
JimBeam- ...........................
Брой мнения : 1427 Рожд.дaта : 10.02.1962
Години : 59
123
Познавам ги и Митака и Мишо от над 20 години .Не са точно така нещата и според мене ударьт е за друг човек чрез двамата.ПП. Има 20% истинаJimBeam написа:Ето малко интересно четиво

ако имахме форумно знаме бих го развял в неделя
sllipi1- ...........................
Брой мнения : 1246 Рожд.дaта : 19.10.1976
Години : 44
Имаше някакви проекти
преди известно време ,ама не знам дали се пазят и кой ги изработваше.Утре ако има Бургазлии от форума на протеста да звънкат :609c1f728720fb
преди известно време ,ама не знам дали се пазят и кой ги изработваше.Утре ако има Бургазлии от форума на протеста да звънкат :609c1f728720fb
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4387 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 45
123
Софиянци от форума също може да се организираме (аз при всички положения ще отида).
123
Започна да се пробужда народа
снимките по-кьсно ще кача .

Страница 1 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 1 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
» С лодка в морето - 2021
» Под-Тема : Сладководни риби в България - коментари, допълнения и въпроси.
» ИАРА - ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ
» Light Rock Fishing
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» Помощ при избор на сонар
» ЗАБРАНЕНО, ЗАБРАНИ за Гърция.
» MotorGuide - стойка за РИБ лодки
» Продавам газова печка за отопление
» Риболов на река Факийска-Бургаско
» Продавам газова печка за отопление
» Риби на борсата
» С лодка в морето - 2020
» Къде кълве барбун в момента