GO FISHING BG.ForumsClub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Счетоводни услуги Евробаланс ООД

Създайте нова тема   Напишете отговор

Go down

важна тема Счетоводни услуги Евробаланс ООД

Писане  Милен Нинов on Сря 3 Апр 2013 - 1:32

Чували ли сте: "За да успее в живота, човек има нужда от три неща - добър лекар, опрощаващ свещенник и умен счетоводител" - Из списъка на Шиндлер

364672
В условията на динамична икономическа среда всяка фирма се стреми към намаляване на разходите без влошаване на качеството. Възможност за това е възлагане на счетоводното обслужване на Cчетоводна къща Евробаланс която ще го прави по-евтино, по-професионално и по-отговорно.

Cчетоводна къща Евробаланс е създадена като специализирано счетоводно предприятие през 2002 година. Управителите са с над 30 години практически счетоводен опит в разнообразни сфери на стопанската активност в България.
Ние работим с квалифицирани специалисти и постоянни външни сътрудници за пълно счетоводно обслужване. Използваме модерни счетоводни практики и двустепенен контрол на счетоводните записи.

Нашите основни принципи на работа са: вярно, точно и честно отразяване стопанската дейност на нашите клиенти, взаимно доверие и пълна дискретност.

За договорената цена получавате всичко, така че Ваша грижа да бъде Вашият бизнес, а наша отговорност – Вашето счетоводство и данъци.

dollarsЗа колеги от форума преференциална цена! dollars

http://eurobalance.bg/


Милен Нинов
Милен Нинов
...........................
  ...........................

Регистриран на : 18.12.2012
Брой мнения : 24 Рожд.дaта : 19.01.1980
Години : 40

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


Създайте нова тема   Напишете отговор
 
Права за този форум:
Можете да отговаряте на темите