Шаран с кисело мляко и чесън
Шаран с кисело мляко и чесън
за 2 порции
Продукти:
1 шаран
1 чаена чаша кисело мляко
З с.л. олио
2 яйца
1 с. л. брашно
2 глави чесън
сушени девесил и копър
1/2 връзка магданоз
сол
1 ч.л. черен пипер
1 с. л. оцет
Начин на приготвяне:
Измитият шаран се разрязва на две, разтваря се и се слага в намазана с олио тава с гърба надолу.
Яйцата се разбиват с киселото мляко, след което се прибавят брашното, олиото и подправките.
Рибата се залива с тази смес и се запича в умерена фурна до светлокафяво.
След като се извади от фурната, се залива със смес от счукания чесън и оцета. Поръсва се със ситно нарязан магданоз.

Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
» NIKGEO - ГАЛИН
» Риболов на река Факийска-Бургаско
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
» С лодка в морето - 2021
» Под-Тема : Сладководни риби в България - коментари, допълнения и въпроси.
» ИАРА - ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ
» Light Rock Fishing
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» Помощ при избор на сонар
» ЗАБРАНЕНО, ЗАБРАНИ за Гърция.
» MotorGuide - стойка за РИБ лодки
» Продавам газова печка за отопление
» Продавам газова печка за отопление