риболов на пъстърва със жива стръв или спининг
риболов на пъстърва със жива стръв или спининг
Здравейте уважеми колеги. Любители на речния риболов. И наи вече риболова на красивата и борбена пъстърва. Надявам се да обменяме информация за такъми монтажи и видове въдици и макари. Аз бих желал да ви попитам какъв тип въдица да си закупя за риболов на пъстърва на жива стръв. До колкото се информирах е по специфична болонеза. Ще съм благодарен ако някои прати линк или да ме посъветва за по добър и правилен избор.
mariyan_86- ...........................
Брой мнения : 20 Рожд.дaта : 22.01.1986
Години : 34
Re: риболов на пъстърва със жива стръв или спининг
[You must be registered and logged in to see this link.]
Болото е нещо такова(само съм виждал нокога не съм ловил на стръв,спининга е класика в жанра)
Болото е нещо такова(само съм виждал нокога не съм ловил на стръв,спининга е класика в жанра)
bobopeli- ...........................
Брой мнения : 65 Рожд.дaта : 14.09.1969
Години : 51
Re: риболов на пъстърва със жива стръв или спининг
Мога да ти споделя моя много малък опит в улова на тази красавица . Най евтината въдица ти е достатъчна за този риболов . Тази красавица обитава най чистите води , следователно по тесни корита .Направи си сам извода каква въдица ти трябва
. Помисли си и какви риби ще вземеш за консумация и колко !! Най лесния ми улов на балканка е бил на жива стръв !! Много митове съм чувал за трудната риба Балканака , не им вярвам вече . Тази риба е природа и се доверява на всяка храна паднала във водата , защото е на трудно достъпни места и рядко им се полага лесна плячка !!!!, Другите речни риби са лигави като нас , изучиха се искат влакна супер тънки и невидими и скъпи захранки им предлагат за да ги хванат ама и таранките се изродиха вече :)

gogata1- ...........................
Брой мнения : 2028 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 57
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
» MotorGuide - стойка за РИБ лодки
» Продавам газова печка за отопление
» Риболов на река Факийска-Бургаско
» Продавам газова печка за отопление
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» Риби на борсата
» С лодка в морето - 2020
» Къде кълве барбун в момента
» Риболов с Директен телескоп и Спиди!!!
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЛЕФЕР (Чернокоп) В МОМЕНТА?
» ВРЕМЕТО В МОМЕНТА И ПРОГНОЗА - 2016 -2020г
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
» ТЕХНИКИ И ТАКТИКИ ЗА УЛОВ НА ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ